Ο Ανδρέας Πετρόπουλος καταγγέλει το σκηνικό στο Big Brother και αποχωρεί από το στούντιο του ΣΚΑΪ
Ανδρέας Πετρόπουλος: Η αποχώρηση του Δημοσιογράφου ως "έμπρακτη διαμαρτυρία για την αναπαραγωγή της υποκουλοτύρας και του βιασμού που συμβαίνει από χθες"

Απαράδεκτη ήταν η φράση που ξεστόμισε χτες ο παίκτης του Big BrotherΑντώνης Αλεξανδρίδης και η οποία πυροδότησε έκρηξη οργής στα social media, κυβερνητική παρέμβαση από τον Στέλιο Πέτσα, ενώ συντέλεσε ακόμα και στην απόσυρση χορηγιών από το τηλεοπτικό παιχνίδι, μετά τα σχόλια περί βιασμού που έκανε ο παίκτης, συζητώντας με δύο συμπαίκτες του.

Πρόκειται για τον παίκτη, Αντώνη Αλεξανδρίδη, ο οποίος, σε συζήτηση με δύο ακόμη παίκτες του ριάλιτι, είπε ότι «με τις γκόμενες πάω κάθε μέρα να αδειάσω το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος καταγγέλει το σκηνικό στο Big Brother και αποχωρεί από το στούντιο του ΣΚΑΪ

Mε αφορμή, λοιπόν, την εμετική έκφραση του παίκτη του Big Brother, αλλά και την γενικότερη “υποκουλτούρα” του παιχνιδιού, ο Δημοσιογράφος της εφημερίδας «Αυγή», Ανδρέας Πετρόπουλος, προχώρησε μια συμβολική κίνηση, αποχωρώντας από το στούντιο της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, διαμαρτυρόμενος για το χυδαίο σχόλιο παίκτη του Big Brother περί βιασμού, που δικαιολογημένα ξεσήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων στα social, αλλά και κυβερνητική παρέμβαση.

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος, αφού ζήτησε συγγνώμη από τους παρουσιαστές, Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, είπε ότι δεν θα μείνει στην εκπομπή, αναφέροντας πως η αποχώρηση αυτή λειτουργεί «ως έμπρακτη διαμαρτυρία για την αναπαραγωγή της υποκουλοτύρας και του βιασμού που συμβαίνει από χθες».

«Δεν θέλω να κάνω σόου, αλλά δεν μπορούν να υποτάσσονται όλα στο χρήμα και στις διαφημίσεις. Αυτό πρέπει να καταδικαστεί. Θα ήθελα εντελώς συμβολικά… Η δημόσια συχνότητα δεν μπορεί να αναπαράγει αυτά τα πράγματα. Δεν προσβάλλω κανέναν, αλλά συμβολικά… αυτά προσβάλλουν τη δημοσιογραφία και τη Δημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος, πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε από το στούντιο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Το Twitter κατακεραυνώνει τον παίκτη και το εμετικό του σχόλιο

Η συγκεκριμένη δήλωση δε διατυπώθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του live, το οποίο προβάλλεται στους τηλεοπτικούς δέκτες, αλλά κατά τη διάρκεια του live streaming.

Έτσι, ένας χρήστης του twitter ανέβασε το video με το απαξιωτικό, προσβλητικό και ανησυχητικό σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη, κάνοντας μέσα σε λίγη ώρα viral το hashtag #cancelbigbrothergr.

Το σχόλιο του παίκτη πυροδότησε θύελλα αντιδράσεων με χρήστες του twitter να κατακεραυνώνουν τον παίκτη, να ζητάνε από την παραγωγή να ακυρωθεί το παιχνίδι και να διερευνηθεί το παρελθόν του παίκτη.

Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο παίκτης να «αποβληθεί» από το παιχνίδι, αποχωρώντας χθες, ενώ μαζί του έφυγαν και πολλοί χορηγοί αποσύροντας τις χορηγίες τους.

Τα σχόλια στο Twitter και το #cancelbigbrothergr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πότε κάνει πρεμιέρα το GNTM 3 – Τι είναι η «Wild Card» που έρχεται για πρώτη φορά στο παιχνίδι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
90 - 82
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;