Αντώνης Αλεξανδρίδης: Εκτός Big Brother ο παίκτης - Τι είπε για τα απαράδεκτα σχόλια περί βιασμού
Απομακρύνθηκε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης για το εμετικό σχόλιο που έκανε στο παιχνίδι περί βιασμού - Δείτε το βίντεο με τον Big Brother που διώχνει τον παίκτη

Η απαράδεκτη φράση του παίκτη του Big Brother, Αντώνη Αλεξανδρίδη, πυροδότησε έκρηξη οργής στα social media, κυβερνητική παρέμβαση από τον Στέλιο Πέτσα, ενώ συντέλεσε ακόμα και στην απόσυρση χορηγιών από το τηλεοπτικό ριάλιτι, μετά τα σχόλια περί βιασμού που έκανε ο παίκτης, συζητώντας με δύο συμπαίκτες του.

Το hashtag cancelbigbrothergr ήταν χτες πρώτο στις τάσεις του Twitter.

Πρόκειται για τον παίκτη, Αντώνη Αλεξανδρίδη, ο οποίος, σε συζήτηση με δύο ακόμη παίκτες του ριάλιτι, είπε ότι «με τις γκόμενες πάω κάθε μέρα να αδειάσω το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Αντώνης Αλεξανδρίδης: Εκτός Big Brother ο παίκτης – Τι είπε για τα απαράδεκτα σχόλια περί βιασμού

Ο «Μεγάλος Αδελφός», λοιπόν, έδιωξε τον παίκτη το βράδυ της Κυριακής (07/09), αφήνοντάς τον πρώτα να απολογηθεί για τη θέση που εξέφρασε: «Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είπε ενώπιον του «Μεγάλου Αδελφού»:

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφτασα σε αυτό το σημείο χωρίς να το θέλω. Δεν μπορώ να το χωνέψω, με τον εαυτό μου τα βάζω. Δεν έχω μεγαλώσει με τέτοιες αρχές. Έχω καλή οικογένεια, έχω παιδεία. Δεν έχω μεγαλώσει ούτε σε στάβλο, ούτε σε οικογένεια με βία, ούτε έχω προκαλέσει κάτι. Και αισθάνομαι ντροπή προς αυτό το θέμα και θα είναι δύσκολο να το ξεπεράσω. Φυσικά πρέπει να σκέφτεσαι πριν να μιλάς. Το έχω καταλάβει, το έχω κατανοήσει. Δεν έχω κατέβει από κάνα βουνό. Και ούτε είμαι 15 χρονών να μην μπορώ να ελέγξω αυτό που θα πω».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Λίγο πριν ο Big Brother εκφράσει την τελική του απόφαση για την αποχώρηση του Αντώνη Αλεξανδρίδη, είπε στον παίκτη:

«Η βία κατά των γυναικών αποτελεί επαίσχυντη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πράξη ηθικά και ποινικά κολάσιμη. Τέτοιες τοποθετήσεις υπέρ της σεξουαλικής βίας υπονομεύουν τα θεμελιώδη δικαιώματα της γυναίκας στην κοινωνία μας. Οι κανόνες του Big Brother δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους τοποθετήσεις. Αντώνη, σε αυτά τα θέματα δεν χωρά πλάκα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Big Brother: Δείτε ζωντανά όσα συμβαίνουν στο σπίτι του “Μεγάλου Αδερφού”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
FT
3 - 0
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;