Big Brother: Η πρώτη αποχώρηση - Δύο νέοι παίκτες μπήκαν στο σπίτι του
Το δεύτερο live του Big Brother έκρυβε πολλές εκπλήξεις...

Το Big Brother ολοκλήρωσε την πρώτη εβδομάδα του με ένα live που είχε αρκετές εκπλήξεις για τους παίκτες του ριάλιτι, αλλά και τους τηλεθεατές. Το δεύτερο live του ριάλιτι του ΣΚΑΪ είχε μία αποχώρηση και δύο νέες εισόδους παικτών. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για την πρώτη εβδομάδα προβολής του ριάλιτι ήταν ο Χρήστος Μακρίδης, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Jay Prodan. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Jay Prodan βρέθηκε στη συγκεκριμένη θέση καθώς η Σοφία Δανέζη “έσωσε” τον τρίτο υποψήφιο, τον Νικόλα Παπαπαύλου.

Μετά από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, ο παρουσιαστής του Big Brother, Χάρης Βαρθακούρης, ανακοίνωσε το αποτέλεσμα και εκείνον ή εκείνην που θα έπρεπε να αποχώρηση από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Στην πρώτη αποχώρηση του Big Brother, ο παίκτης που έπρεπε να αποχωρήσει ήταν ο Jay Prodan!

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι το δεύτερο live του Big Brother θα ολοκληρωθεί με την αποχώρηση του Jay Prodan, ο Μεγάλος Αδελφός είχε μία ακόμα έκπληξη για τους παίκτες και το τηλεοπτικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, μια νέα είσοδο έγινε στο σπίτι του “Μεγάλου Αδελφού”. Ο λόγος για την 56χρονη Βασιλική Χάνου, η οποία μπήκε από τον κήπο για να συναντήσει τους νέους της συμπαίκτες στο σαλόνι.

Έτσι, το δεύτερο live του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ολοκληρώθηκε με μια αποχώρηση και δύο νέες εισόδους. Οι νέοι παίκτες που μπήκαν ήταν ο Κύπριος Βλαδίμηρος Νικόλα και η Βασιλική Χάνου!

Ο Βλαδίμηρος Νικόλα δήλωσε χαρακτηριστικά για τον εαυτό του:

“Ο Βλαδίμηρος είναι ένα άτομο το οποίο έχει περάσει φτώχεια, ενδοοικογενειακή βία.

Φοβόμουν πολλές φορές τον πατέρα μου επειδή τον έβλεπα κάποτε να ασκεί βία στη μάνα μου, γενικά η συμπεριφορά του ήταν αρκετά τυραννική οπότε μου προκαλούσε αρκετό φόβο. Έχει κάνει τόσα πολλά πράγματα που δεν μου έρχεται κάποιο καλό συναίσθημα όταν τον σκέφτομαι.”

Δες τα σχετικά αποσπάσματα!

Δες ακόμα: Big Brother: Δείτε ζωντανά όσα συμβαίνουν στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;