70 θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε Δήμους - Ειδικότητες & Δικαιολογητικά
Δείτε αναλυτικά!

Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε Δήμους της χώρας, μέσα από προκηρύξεις που δημοσιεύτηκαν.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να διεκδικήσουν μια από τις θέσεις, υποβάλλοντας την αίτησή τους και αφού πρώτα διαβάσουν τις οδηγίες της αντίστοιχης προκήρυξης.

Αναλυτικότερα:

30 θέσεις εργασίας – Δήμος Πέλλας

Ανακοινώνεται η πρόσληψη 30 ατόμων εκπαιδευτικού-καλλιτεχνικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ωρομίσθιας απασχόλησης.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν ολόκληρη την προκήρυξη πρόσληψης στην ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας και της ΔΗΚΕΠΑΠ ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας» (Κ. Ασμανίδη 2 – 2ος όροφος) καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 8:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη εργάσιμη της ημερομηνίας δημοσίευσης περίληψης της παρούσας σε μία τουλάχιστον εφημερίδα του Νομού Πέλλας καθώς και στη Διαύγεια, στα γραφεία της επιχείρησης καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 8:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

Οι Υποψήφιοι θα πρέπει:

1. Να είναι Έλληνες πολίτες

2. Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι 18 έως 65 ετών

Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν.

3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του ν. 3584/07.

Οι άνδρες μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄ ΤΡΟΠΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Η αξιολόγηση του προσωπικού θα γίνει με βάση του παρακάτω πίνακα. Στην τελευταία στήλη παρουσιάζεται η βαρύτητα του κάθε άξονα κριτηρίων στην τελική βαθμολογία όλων των υποψηφίων. Η γενική προϋπηρεσία μοριοδοτείται ανεξάρτητα του φορέα που πραγματοποιήθηκε. Προϋπηρεσία που πραγματοποιήθηκε σε ένα ακαδημαϊκό έτος ανεξάρτητα αν είναι σε περισσότερους του ενός φορέα μοριοδοτείται ως προϋπηρεσία ενός έτους.

Δείτε την προκήρυξη

Προκήρυξη

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
61'
2 - 3
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
68'
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
4'
86 - 83
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;