5 ταινίες που αναφέρονται στον καλοκαιρινό έρωτα και πρέπει να δεις
Ο "καλοκαιρινός" έρωτας έχει περιγραφεί με τον καλύτερο τρόπο μέσα από αυτές τις ταινίες και εσύ πρέπει να τις δεις

Το τέλος του καλοκαιριού έφτασε και αρκετές φορές σκεφτόμαστε πίσω στο πώς περάσαμε το καλοκαίρι μας με μία ρομαντική διάθεση. Μία διάθεση νοσταλγίας και ανυπομονησίας για το επόμενο καλοκαίρι. Να βγούμε ξανά στις παραλίες, να λιαστούμε κάτω από τον ήλιο και να νιώσουμε αυτό τον “καλοκαιρινό” έρωτα που τόσο συχνά έχουμε συναντήσει σε διάφορες ρομαντικές ταινίες.

Ο έρωτας του καλοκαιριού που πολύ λένε ότι διαρκεί όσο διαρκεί και το καλοκαίρι. Μετά τελειώνει!

Αυτές οι ταινίες παρουσίασαν ακριβώς αυτό. Ένα έρωτα που ήταν τόσο μαγικός και τόσο διαφορετικός. Που είχε μικρή διάρκεια, αλλά άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του και στα δύο μέλη της σχέσης.

1. Roman Holiday

Ας πάμε για λίγο στο κλασσικό Hollywood. Μία πριγκίπισσα που δεν αντέχει άλλο τις βασιλικές της υποχρεώσεις δραπετεύει και ζει για λίγες μέρες την ελευθερία της κάτω από τον καυτό ήλιο της Ρώμης. Μία ρομαντική κομεντί που θα σε ταξιδέψει και θα αγγίξει την καρδιά σου.

2. Moonrise Kingdom


Μία διαφορετική ρομαντική κομεντί από τον μοναδικό Wes Anderson. Δύο 12χρονα νιώθουν ότι δεν ταιριάζουν και αποφασίζουν να δραπετεύσουν. Η διαφορετική και ιδιότροπη κομεντί του γνωστού σκηνοθέτη παρουσιάζει έναν νεανικό έρωτα και σε ταξιδεύει σε χρόνια αθωότητας και ξεγνοιασιάς.

3. Call Me By Your Name

Ο Luca Guadagnino μας χάρισε μία μαγική ρομαντική ταινία ενηλικίωσης δύο χαρακτήρων που σε ταξιδεύει σε ένα ειδυλλιακό ιταλικό καλοκαίρι. Δύο νεαροί άντρες γνωρίζονται και ερωτεύονται. Τα στάδια της γνωριμίας και της σχέσης του δίνονται με τόση λεπτομέρεια και προσοχή που δεν μπορείς παρά να ερωτευθείς και εσύ. Μία ξεχωριστή ταινία που άξιζε όλα τα βραβεία που κέρδισε.

4. (500) Days of Summer

Μπορεί η ρομαντική ιστορία ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές να μην έχει το τέλος που περιμένεις και θέλεις, αλλά η αντιδιαστολή ανάμεσα στην πραγματική ζωή και στο τι θα θέλαμε να ισχύει είναι τόσο δυνατή που αξίζει το ταξίδι. Μία ωδή στις σχέσεις, στους έρωτες, στην πραγματικότητα της ζωής. Σίγουρα μία από τις καλύτερες ρομαντικές ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.

5. The Kissing Booth

Και αφού ταξιδέψαμε μέσα από τις δεκαετίες των ρομαντικών ταινιών που έχουν ως θέμα τους τον καλοκαιρινό έρωτα, είπαμε να πάμε και στο Netflix. Η πλατφόρμα μας έχει χαρίσει αρκετές ρομαντικές κομεντί. Μία από αυτές είναι και η ταινία αυτή. Η ρομαντική έλξη ενός κοριτσιού για τον μεγαλύτερο αδερφό του καλύτερου της φίλου. Η ταινία θα σε κάνει να θέλεις να βρεις και εσύ αυτόν τον διαφορετικό καλοκαιρινό έρωτα.

Δες ακόμα: 3 «διαβολικές» ταινίες που θα απολαύσεις αν σου άρεσε το Lucifer

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;