Μπακς: Η αναβολή του αγώνα με τους Μάτζικ και το μήνυμα έναντι της αστυνομικής βίας
Το ηχηρό μήνυμα των Μπακς μετά την αναβολή του αγώνα με τους Μάτζικ.

Ιστορία έγραψε η ομάδα του Γιάννης Αντετοκούνμπο, οι Μιλγουόκι Μπακς αρνούμενοι να συμμετέχουν στον αγώνα με τους Μάτζικ ζητώντας δικαιοσύνη, καθώς και ανάληψη ευθυνών για τον Τζέικομπ Μπλέικ.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν κατέβηκε ποτέ στο παρκέ, ενώ όλα ήταν έτοιμα προκειμένου να ξεκινήσει ο αγώνας. Αντιθέτως, όλοι οι παίκτες εμφανίστηκαν 3,5 ώρες μετά την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα προκειμένου να δώσουν το δικό τους μήνυμα.

Αναλυτικά το μήνυμα:

«Συγνώμη που σας κρατήσαμε για τόση ώρα, θέλαμε να πάρουμε την καλύτερη απόφαση», είπε στους δημοσιογράφους ο Χιλ, ενώ όλοι περίμεναν να αρχίσει ο αγώνας των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ορλάντο Μάτζικ, κάτι που τελικά δε συνέβη.

Αρχικά ο Μπράουν ανέφερε σχετικά με την κοινή δήλωση: «Τις τελευταίες ημέρες είδαμε το τραγικό video με το περιστατικό στο Ουισκόνσιν, με τον Τζέικομπ Μπλέικ να δέχεται πισώπλατα επτά σφαίρες από έναν αστυνομικό. Δεν μπορούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο μπάσκετ. Όταν μπαίνουμε στο παρκέ, εκπροσωπούμε το Μιλγουόκι και πρέπει να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο, να προσπαθούμε στον υπερθετικό βαθμό. Το κάναμε και τώρα ζητάμε το ίδιο και από τους νομοθέτες. Ζητάμε δικαιοσύνη για τον Τζέικομπ Μπλέικ, ζητάμε ανάληψη ευθυνών. Ζητάμε από τον κόσμο να ψηφίσει στις 3 Νοεμβρίου».

Εν τω μεταξύ, μετά τον αγώνα Μπακς- Μάτζικ που δεν έγινε, ακολούθησαν και οι άλλοι δύο αγώνες της βραδιάς, οι οποίοι επίσης δεν πραγματοποιήθηκαν. Πρόκειται για τους αγώνες Ρόκετς – Θάντερ, αλλά και την αναμέτρηση των Λέικερς με τους Πόρτλαντ ως μία επιπλέον ένδειξη διαμαρτυρίας των παικτών.

Μετά τις εξελίξεις που πυροδότησαν οι Μπακς, έκτακτη ευρεία σύσκεψη με όλους τους παίκτες που βρίσκονται στο Ορλάντο συγκάλεσε ο πρόεδρος της ένωσης παικτών του NBA Κρις Πολ, προκειμένου να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις.

Η Ένωση Παικτών συζήτησε για την επόμενη μέρα στη λίγκα, ενώ ανέλυσε τον οικονομικό αντίκτυπο σε περίπτωση που διακοπεί οριστικά η σεζόν. Στο τραπέζι έπεσε και το ενδεχόμενο για lockout τη νέα σεζόν, αν ολοκληρωθεί αυτή που διανύουμε. Παρ’ όλα αυτά δεν ελήφθησαν οριστικές αποφάσεις και θα υπάρξουν νέες συζητήσεις την Πέμπτη με τα playoffs να βρίσκονται στον αέρα, αφού οι Λέικερς και οι Κλίπερς πρότειναν να μη συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Δείτε επίσης: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε στον κορυφαίο αμυντικό της σεζόν 2019/20

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;