«Στο παρά πέντε» & «Ευτυχισμένοι μαζί»: Οι δύο αγαπημένες σειρές επιστρέφουν στο MEGA
Ποιες ώρες και μέρες θα προβάλλονται στο MEGA οι αξέχαστες τηλεοπτικές σειρές, «Στο παρά πέντε» και «Ευτυχισμένοι μαζί»

Δύο ανεπανάληπτες τηλεοπτικές κωμικές σειρές που έχουν αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές και άφησαν εποχή, επέστρεψαν από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, στη συχνότητα του MEGA.

Μιλάμε φυσικά για το πολυαγαπημένο “Παρά Πέντε” και την οικογενειακή κωμωδία “Ευτυχισμένοι μαζί”.

«Στο παρά πέντε» & «Ευτυχισμένοι μαζί»: Οι 2 αγαπημένες σειρές επιστρέφουν στο Mega

Αρχικά, το «Στο Παρά Πέντε», με την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη, θα μας κρατάει την καλύτερη συντροφιά κάθε απόγευμα στις 18:20, δίνοντας ένα δυνατό lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Πρόκειται ίσως για την πιο επιτυχημένη κωμική σειρά της ελληνικής TV, το οποίο θα παίζεται καθημερινά με τους μοναδικούς ήρωες, Σπύρο, Φώτη, Αγγέλα, Ντάλια, Ζουμπουλία να «ξαναχτυπούν» στη μικρή οθόνη.

Λίγα λόγια για την αξέχαστη σειρά

5 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, βρίσκονται τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο. Γίνονται μάρτυρες μιας δολοφονίας κι από κει και μετά ένα ατέλειωτο κουβάρι περιπετειών ξεκινά γι’ αυτούς. Η Ντάλια, η Ζουμπουλία, ο Σπύρος, ο Φώτης, η Αγγέλα… ενώνονται σε μία παρέα, αντλούν δύναμη ο ένας από τον άλλον και βάζουν στόχο την απονομή της δικαιοσύνης σε μία υπόθεση παλιά και σκοτεινή…

Μέσα από κινδύνους και ανατροπές θα καταφέρουν να φτάσουν στην αλήθεια της υπόθεσης αλλά και τη δική τους, προσωπική αλήθεια.Στη διετή πορεία τους στο τηλεοπτικό σκηνικό, οι φανταστικοί 5 κατάφεραν να κάνουν παρέα τους όλη την Ελλάδα.

Oι top 15 σκηνές της Ντάλιας “Στο Παρά Πέντε”! (videos)

Κι όλη η Ελλάδα ήταν πιστή στο εβδομαδιαίο ραντεβού. Τα λόγια μοιάζουν λίγα για να περιγράψουν το σπάνιο τηλεοπτικό φαινόμενο που δημιούργησε το Παρά Πέντε. Η αριστοτεχνική πένα του Γιώργου Καπουτζίδη δημιούργησε χαρακτήρες γεμάτους ζωντάνια και αλήθεια, χαρακτήρες απίστευτα κωμικούς κι όμως ανθρώπινους. Και πάντα μέσα από το τρελό χιούμορ και τις πνευματώδεις ατάκες οι 5 κι η παρέα τους κατάφεραν να πουν τα πιο σημαντικά πράγματα…

Θεοπούλα: Οι 10 πιο αστείες σκηνές της! (videos)

Πρωταγωνιστούν: Σμαράγδα Καρύδη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου , Γιώργος Καπουτζίδης, Αργύρης Αγγέλου, Αγγελική Λάμπρη, Μιχάλης Μαρίνος, Ειρήνη Κουμαριανού, Έφη Παπαθεοδώρου, Ζέτα Μακρυπούλια, Παύλος Ορκόπουλος, Δημήτρης Πετρόπουλος, Γεράσιμος Μιχελής, Πατρίκιος Κωστής, Μελίνα Κυριακοπούλου, Ελένη Κρίτα

Σενάριο: Γιώργος Καπουτζίδης

Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος

Eπιστρέφει και το “Ευτυχισμένοι Μαζί”

Στις 21:00 πάλι, τη σκυτάλη θα παίρνει η γνωστή… οικογένεια Μαυροτσούκαλου, δηλαδή ο Γιάννης Μπέζος και η Κατερίνα Λέχου, που μας προσκαλούν να ζήσουμε «Ευτυχισμένοι μαζί» για άλλη μία σεζόν.

Η αγαπημένη κωμική σειρά που έκανε πρεμιέρα το 2007 στο Mega αποτελεί διασκευή της ισπανικής τηλεοπτικής επιτυχίας «Los Serrano» και θα μας κρατάει συντροφιά τις καθημερινές, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Big Brother: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;