6 σημάδια που σου δείχνουν ότι ΜΟΝΟ εσύ προσπαθείς για τη σχέση σου
Σε μία σχέση πρέπει να προσπαθούν και οι δύο. Ποτέ, ο ένας μόνο...

Μπορεί να είσαι και εσύ ένας από τους ανθρώπους που έχουν βρεθεί σε μία μονόπλευρη σχέση. Σε μία σχέση που εσύ είσαι αυτός που κάνεις τα πάντα για να λειτουργήσει η σχέση και να διατηρηθεί στον χρόνο.

Αυτό μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη ψυχική υγεία του ατόμου που δέχεται αυτή τη σχέση. Γι αυτό πρέπει να μάθεις ποια είναι τα σημάδια που σου δείχνουν ότι η σχέση στην οποία βρίσκεσαι είναι μονόπλευρη!

1. Πάντα εσύ προτείνεις να κάνετε πράγματα

Από το να περάσετε χρόνο μαζί στο σπίτι, μέχρι το να πάτε μία βόλτα. Θέλεις αυτή η σχέση να πετύχει και κάνει πάντα για να το καταφέρεις. Όμως, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι πρέπει και οι δύο πλευρές να παίρνουν πρωτοβουλίες.

2. Δεν γνωρίζεις πραγματικά τον σύντροφό σου

Δεν σου ανοίγετε για το παρελθόν του, για τα προβλήματά του και όλα αυτά που τον απασχολούν. Νιώθεις να υπάρχει ένα συναισθηματικό κενό ανάμεσά σας που δεν μπορείς να το εξηγήσεις.

3. Φοβάσαι να είσαι ο εαυτός σου

Συχνά δεν μοιράζεσαι με τον σύντροφό σου τα πράγματα που σε φοβίζουν, αυτά που σκέφτεσαι. Έχετε βρει μία μέση λύση που και οι δύο είστε καλά και δεν βγαίνετε από αυτά τα στενά περιθώρια.

4. Βάζεις τις ανάγκες του πάνω από τις δικές σου

Θέλεις πάντα να περνάει αυτός καλά στη σχέση σας. Τον βοηθάς για το παραμικρό και αυτός δε νοιάζεται ποτέ για τα δικά σου προβλήματα. Βλέπεις ότι συνεχώς συζητάτε τα δικά του θέματα και ποτέ (μα ποτέ) τα δικά σου.

5. Πάντα τον δικαιολογείς

Στις φίλες σου, στους γονείς σου, στις παρέες σας, ακόμα και στον ίδιο τον εαυτό σου. Δε θέλεις να δεις τα ελαττώματα του, τα λάθη του!

6. Νιώθεις συναισθηματικά… άδεια

Συνέχεια νιώθεις ότι κουράζεσαι από τη σχέση. Ότι δίνεις πράγματα σε συναισθηματικό επίπεδο και δεν έχεις τι άλλο να δώσεις. Δεν μπορείς, καλύτερα, να δώσεις τίποτα άλλο!

Δες ακόμα: 4 τρόποι για να ξεπεράσεις έναν χωρισμό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1