Instagram: Έρχονται τα προτεινόμενα posts στην εφαρμογή
Μετά τα χορηγούμενα posts, το Instagram θα φέρει και τα προτεινόμενα!

Το Instagram αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με εκατομμύρια χρήστες σε παγκόσμιο επίπεδο. Όπως και σε όλα τα άλλα μέσα, έτσι και η γνωστή εφαρμογή φέρνει αρκετές αλλαγές στη λειτουργία της για να κρατήσει το ενδιαφέρον των χρηστών της. Μία από τις τελευταίες είναι και η ενσωμάτωση προτεινόμενων posts, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας στην εφαρμογή.

Τώρα να αυτή η αλλαγή είναι καλή ή κακή έχει να κάνει με το πώς θα τη δει ο καθένας!

Μετά την εμφάνιση των χορηγούμενων δημοσιεύσεων (sponsored posts) στο feed σου, τώρα θα βρίσκεις και προτεινόμενα posts που θα προέρχονται από λογαριασμούς χρηστών που δεν ακολουθείς επίσημα. Όμως, θα ταιριάζουν στις αναζητήσεις σου και σε αυτούς τους λογαριασμούς με τους οποίους έχεις ακολουθήσει,

Η πρώτη ενσωμάτωση των προτεινόμενων posts θα γίνει στο τέλος του καθημερινού feed του χρήστη και από εκεί και πέρα θα είναι στο χέρι του να συνεχίσει να βλέπει περισσότερα προτεινόμενα. Στόχος είναι οι χρήστες να περνάνε περισσότερο χρόνο στην εφαρμογή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το techgear, τα προτεινόμενα posts δε θα είναι ίδια με αυτά που εμφανίζονται στην καρτέλα της αναζήτησης. Τα προτεινόμενα posts θα σχετίζονται με περιεχόμενο για το οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον ο χρήστης ανάλογα με τη δραστηριότητα του στην εφαρμογή, τα likes του και τους λογαριασμούς που ακολουθεί.

Για παράδειγμα, εάν σου αρέσει ένας καλλιτέχνης, τότε θα μπορείς να βρεις σελίδες, posts και διάφορα άλλα που θα σχετίζονται με αυτόν.

Για να δούμε αν θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για το μέσο κοινωνικής δικτύωσης η αλλαγή αυτή!

Δείτε ακόμα: Μία μεγάλη αλλαγή έρχεται σε Messenger και Instagram και θα σου λύσει τα χέρια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;