Facebook: Η νέα εμφάνιση που ήρθε για να μείνει
Η νέα εμφάνιση της εφαρμογής του Facebook θα γίνει υποχρεωτική για όλους τους χρήστες από τον Σεπτέμβριο.

To Facebook έχει κάνει αρκετές αλλαγές στην εμφάνισή του και το τελευταίο διάστημα αρκετοί χρήστες της γνωστής εφαρμογής έχουν βρεθεί μπροστά σε μια νέα μορφή. Από ότι φαίνεται μερικούς μήνες σε όλο τον κόσμο, η νέα εμφάνιση αυτή αναμένεται να γίνει σύντομα υποχρεωτική!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τη στιγμή αυτή, στους χρήστες δινόταν σε όλους τους χρήστες η δυνατότητα να επιστρέψουν στην παλιά εμφάνιση αν το επιθυμούσαν. Όμως, όλα αυτά αλλάζουν από τον Σεπτέμβριο. Το Facebook άρχισε να ενημερώνει τους χρήστες πως από το Σεπτέμβριο θα εφαρμοστεί για όλους η νέα εμφάνιση, δίχως επιλογή να επιστρέψουν στην παλιά εκδοχή της εφαρμογής.

Το νέο Facebook χαρακτηρίζεται από την εταιρεία ως ταχύτερο, ευκολότερο στη χρήση και με τη δυνατότητα για Dark Mode. Στη νέα αυτή εμφάνιση παρατηρούνται ριζικές αλλαγές στη διάταξη, με αρκετό χώρο αριστερά και δεξιά από το News Feed, μεγαλύτερα εικονίδια, ενώ, τα stories θα βρίσκονται κεντρικά επάνω και τα νέα menu bar θα σου βάζουν πρόσβαση σε διάφορες ενότητες του Facebook.

Ένα από τα στοιχεία που απουσιάζουν από τη γνωστή εφαρμογή και έχει καθυστερήσει αρκετά το Facebook είναι το dark mode στη εφαρμογή για το κινητό. Για αυτό πάντως γίνονται δοκιμές τόσο σε Android, όσο και σε iOS.

Δείτε ακόμα: Μία μεγάλη αλλαγή έρχεται σε Messenger και Instagram και θα σου λύσει τα χέρια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;