Κορωνοϊός: Δε θα δέχεται νέα κρούσματα το ΑΧΕΠΑ - Ανακοινώθηκαν νέα νοσοκομεία για νοσηλεία
Κορωνοϊός: Δείτε τα νέα νοσοκομεία θα νοσηλεύουν επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, δε θα δέχεται ως και τις 21 Αυγούστου νέα κρούσματα κορωνοϊού, αφού διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό 14 άνθρωποι από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Α’ Παθολογικής Κλινικής.

Έτσι, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της απολύμανσης, το νοσοκομείο δε θα δέχεται νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού

Δείτε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου και την ανακοίνωση των νέων νοσοκομείων νοσηλείας:

Λόγω της εμφάνισης 14 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού μεταξύ του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στην Α΄ Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, μέχρι και τις 21/8 το Νοσοκομείο δεν θα δέχεται νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, ούτως ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία απολύμανσης.

Με απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγειονομικών Περιφερειών (ΚΕ.Σ.Υ.ΠΕ.) και εντολή του Γενικού Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας Γιάννη Κωτσιόπουλου, ορίζονται στην 3η και 4η ΥΠΕ ως Νοσοκομεία για νοσηλεία κρουσμάτων Covid-19, το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο», το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου και το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Επιπλέον, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και την 3η και 4η ΥΠΕ, συγκροτείται Εξειδικευμένη Ομάδα Ελέγχου Λοιμώξεων που θα αποτελείται από επαγγελματίες υγείας, η οποία θα συντονίσει την εφαρμογή μέτρων πρόληψης και ελέγχου των λοιμώξεων, σε συνεργασία με τις Επιτροπές Νοσοκομειακών Λοιμώξεων των Νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης.

Επισημαίνεται ότι συνεχίζεται κανονικά ο εργαστηριακός έλεγχος στο σύνολο του προσωπικού των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας που επανέρχεται στην υπηρεσία μετά από κανονική άδεια.

Δείτε επίσης: Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Νέο ρεκόρ κρουσμάτων το τελευταίο 24ωρο – Δείτε πόσα καταγράφηκαν

Κορωνοϊός: 700.000 εμβόλια θα φτάσουν στην Ελλάδα το Δεκέμβριο

Διάβασε όλα τα νέα για τον COVID-19 εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;