4 πράγματα που μπορείς να καταλάβεις για σένα από τον γραφικό σου χαρακτήρα
Κι όμως, ο γραφικός σου χαρακτήρας μπορεί να αποκαλύψει αρκετά πράγματα για την προσωπικότητά σου.

Ο τρόπος που γράφει μπορεί να δείξει αρκετά πράγματα για την προσωπικότητά σου. Ποτέ δε θα βρεις δύο ανθρώπους που να γράφουν με τον ίδιο τρόπο. Το πόσο μεγάλα γράμματα κάνεις, πόσο καθαρά γράφεις, πότε βάζεις τους τόνους και πώς, μπορούν να δείξουν πτυχές του χαρακτήρα σου που ούτε εσύ ο ίδιος δε γνώριζες.

Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει μερικά βασικά στοιχεία που μπορείς να ανακαλύψεις για την προσωπικότητά σου από τον τρόπο που γράφεις. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά;

1. Μέγεθος των γραμμάτων

Το πόσο μεγάλα ή μικρά γράμματα κάνεις μπορεί να είναι μία ένδειξη για την αυτοπεποίθησή σου και για την αυτογνωσία σου. Οι άνθρωποι που κάνουν μεγάλα γράμματα, συνήθως, έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και είναι πιο κοινωνικοί. Σε αντίθεση αυτοί που κάνουν μικρά γράμματα είναι πιο κλειστοί στον εαυτό τους και δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες.

2. Το διάστημα ανάμεσα στις λέξεις

Ψυχολόγοι έχουν φτάσει στο συμπέρασμα ότι το κενό που αφήνεις ανάμεσα στις λέξεις όταν γράφεις μπορεί να υποδηλώνει τη σχέση σου με άλλους ανθρώπους. Συνήθως, αυτοί που αφήνουν μεγάλα κενά ανάμεσα στις λέξεις, θέλουν την ελευθερία του χώρου τους και να μένουν και λίγο μόνοι τους. Αυτοί που αφήνουν μικρά κενά ανάμεσα στις λέξεις φοβούνται την μοναξιά και αναζητούν την παρέα.

3. Η κλίση των γραμμάτων που κάνεις

Η κλίση των γραμμάτων που κάνεις μπορεί να αποκαλύψει αρκετά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Οι ειδικοί λένε ότι αν τα γράμματά σου γέρνουν προς τα δεξιά είσαι συναισθηματικός και πιο ρομαντικός. Ενώ, είσαι ανοιχτός σε νέες εμπειρίες. Αν τα γράμματά σου γέρνουν προς τα αριστερά, τότε, είσαι πιο εσωστρεφής. Τέλος, αν τα γράμματά σου δεν έχουν καμία κλίση, τότε, είσαι πραγματιστής και βάζεις πάνω από όλα τη λογική.

4. Οι τόνοι που βάζεις

Οι τόνοι που βάζεις είναι σημαντικό στοιχείο του γραφικού σου χαρακτήρα και δείχνουν αρκετά πράγματα για την προσωπικότητά σου. Αν τονίζεις αφήνοντας μεγάλα κενά ανάμεσα στο γράμμα και στον τόνο, τότε, έχεις αυξημένη φαντασία, ενώ αν τονίζεις κοντά στο γράμμα είσαι πιο πραγματιστής και προσεκτικός με ότι και αν καταπιαστείς. Αν οι τόνοι σου είναι κοφτοί, τότε, υποδηλώνουν ότι έχεις έντονο το αίσθημα της αυτοκριτικής.

Δες ακόμα: Δασκάλα έλαβε γράμμα από τον Trump και το επέστρεψε…διορθωμένο! (photo)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 2 
  
 1 
 1