Διονύση Ατζαράκης: Η ξεκαρδιστική απάντηση σε όσους δεν πιστεύουν στον κορωνοϊό
Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο για τις θεωρίες συνωμοσίες για τον νέο κορωνοϊό από τον Διονύση Ατζαράκη που πρέπει να δεις!

Η πανδημία του κορωνοϊού μαζί με τους χιλιάδες νεκρούς παγκοσμίως, ένα παγκόσμιο lockdown, τις αλλαγές που έχει φέρει στην καθημερινότητά μας, έχει φέρει και πολλές… θεωρίες συνωμοσίες. Πολλοί είναι αυτοί που αρχίζουν και δημιουργούν διάφορες θεωρίες για τον ιό, για το πώς ξεκίνησε, για το αν υπάρχει και ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς. Ο Διονύσης Ατζαράκης μοιράστηκε ένα video στο κανάλι του στο YouTube και δίνει μία ξεκαρδιστική απάντηση σε όλους αυτούς!

Ο γνωστός stand up κωμικός δημιούργησε ένα βίντεο που θα σου θυμίσει αρκετές από τις συζητήσεις που έχεις βρεθεί τον τελευταίο καιρό και αφορούν τον νέο αυτό ιό. Θα μπορέσεις να ταυτιστείς και να γελάσεις με την καρδιά σου!

Σίγουρα έχεις βρεθεί σε συζήτηση που σε ρωτάνε αν γνωρίζεις κανέναν που να έχει τον ιό. Σίγουρα έχεις βρεθεί σε συζήτηση ή έχεις ακούσει κάποιον να παραπονιέται για τη μάσκα και πώς (όπως λέει και καυστικά ο Διονύσης Ατζαράκης) τον “φαγουρίζει πίσω από το αυτάκι”.

Μέσα από ένα κωμικό βιντεάκι ο γνωστός κωμικός δίνει απαντήσεις σε όλους αυτούς και είναι ένα από τα βίντεο που, ίσως, να έπρεπε να χρησιμοποιούν για την επίσημη καμπάνια για την ενημέρωση για τον κορωνοϊό! Είναι αρκετά ενθαρρυντικό ότι υπάρχει στις τάσεις του YouTube!

Μπορείς να το δεις παρακάτω!

Δες ακόμα: 5 κανάλια του ελληνικού YouTube που ξεχωρίσαμε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1