This is the year: Έρχεται η νέα ταινία με παραγωγό τη Selena Gomez
Μία νέα ταινία με τη βοήθεια της Selena Gomez έρχεται σύντομα!

Η Selena Gomez έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι εκτός από μία εξαιρετική τραγουδίστρια είναι και μία ταλαντούχα ηθοποιός και παραγωγός. Η πρώτη σειρά για την οποία ανέλαβε την παραγωγή ήταν το 13 reasons why, ενώ τώρα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και μία ταινία, για την οποία έχει αναλάβει την παραγωγή.

Πιο συγκεκριμένα, η ταινία λέγεται “This is the year” και για τη δημιουργία της συνεργάστηκε με τον πρώην τηλεοπτικό αδερφό της από το “Wizards of Waverly Hills”, David Henrie, ο οποίος βρέθηκε για πρώτη φορά στη θέση του σκηνοθέτη. Εκτός από τη σκηνοθεσία ο David Henrie συνυπογράφει το σενάριο με τους Bug Hall, Pepe Portillo και Sienna Aqualini.
Λόγω των υφιστάμενων συνθηκών του κορωνοϊού η ταινία θα κάνει online πρεμιέρα στο κανάλι της στο YouTube, ενώ την παρουσίαση έχουν αναλάβει οι δύο διάσημες TikTokers Charli και Dixie D’Amelio.

Τέλος, η ταινία αφορά ένα τελειόφοιτο λυκείου, ο οποίος φεύγει για ένα μουσικό φεστιβάλ κάνοντας μία τελευταία προσπάθεια να κερδίσει το κορίτσι των ονείρων του.

Η πρεμιέρα του “This is the year” έχει προγραμματιστεί στις 28 Αυγούστου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I’m so excited to finally get to share the event trailer for @thisistheyearfilm on my official YouTube channel and let you know that David & I are having a live virtual premiere on August 28th hosted by @charlidamelio and @dixiedamelio. Can’t wait to watch the film with you all! ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez) στις

Δείτε επίσης: Η Selena Gomez θα κυκλοφορήσει νέα εκπομπή… μαγειρικής!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;