Κορωνοϊός: Η Ιταλία ενέκρινε
Η Ιταλική κυβέρνηση ανακοίνωσε την έγκριση του "γρήγορου τεστ" κορωνοϊού για ταξιδιώτες που φτάνουν από Ελλάδα και ακόμη τρεις χώρες.

Η Ιταλική κυβέρνηση θέλοντας να αποφύγει την επιβολή καραντίνας σε πολλούς πολίτες της Ιταλίας, ανακοίνωσε ότι εγκρίνει ένα “γρήγορο τεστ” για τους ταξιδιώτες προς την Ελλάδα και άλλες τρεις χώρες. Το τεστ θα γίνεται στα αεροδρόμια και η απάντηση θα δίνεται μέσα σε 20 λεπτά.

Τη λήψη της συγκεκριμένη απόφασης ανακοίνωσε μέσω διαδικτύου ο Ιταλός υπουργός Υγείας Ρομπέρτο Σπεράντσα τονίζοντας το εξής:

«Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε προσεκτικοί, για να υπερασπιστούμε τα αποτελέσματα που πετύχαμε τους τελευταίους μήνες, χάρη στις θυσίες όλων μας».

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ με αυτό τον τρόπο δύναται να αποφευχθεί η καραντίνα σε χιλιάδες Ιταλούς και Ιταλίδες που αυτή τη στιγμή κάνουν διακοπές και αναμένεται να επιστρέψουν από αυτές.

Το “γρήγορο τεστ” θα αφορά την ανίχνευση του κορωνοϊού στους πολίτες που φτάνουν στη χώρα από την Ισπανία, την Κροατία, τη Μάλτα και την Ελλάδα, ενώ όσοι φτάνουν από τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία θα μπαίνουν προληπτικά σε καραντίνα.

Δείτε επίσης: Βασίλης Κικίλιας: Έπεσε ο μέσος όρος ηλικίας των νοσούντων από κορωνοϊό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;