Φιλαράκια: Η Jennifer Aniston μιλάει για την αναβολή του reunion της σειράς
Το reunion από τα "Φιλαράκια" αναβλήθηκε και η Jennifer Aniston μίλησε για αυτό σε συνέντευξή της.

Λίγο πριν το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού ένα αρκετά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ευχάριστο νέο είχε δημοσιευθεί: Μετά από 16 χρόνια, τα αγαπημένα “Φιλαράκια” θα έκαναν επιτέλους το πολυαναμενόμενο reunion με ένα επεισόδιο στο HBO Max.

Ωστόσο, τα γυρίσματα που θα πραγματοποιούνταν το Μάιο αναβλήθηκαν για τον Αύγουστο. Πλέον, με την Καλιφόρνια έχει εξελιχθεί σε εστία κορωνοϊού τον τελευταίο μήνα, το reunion αναβλήθηκε χωρίς να προγραμματιστεί εκ νέου η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Jennifer Aniston (aka Rachel Green) στο Deadline σχολίασε το γεγονός λέγοντας τα εξής:

“Δυστυχώς είναι λυπηρό το ότι έπρεπε να το αναβάλλουμε ξανά. Πώς να το κάνουμε με κοινό; Δεν είναι μία ασφαλής περίοδος. Τελεία.”

Ωστόσο, θέλοντας να μην απογοητεύσει τους fans της σειράς, οι οποίοι περίμεναν πολλά χρόνια το συγκεκριμένο reunion, η Jennifer Aniston πρόσθεσε:

” Θα είναι τέλειο. Ξέρετε τι; Αυτό μας έδωσε περισσότερο χρόνο, ώστε να κάνουμε ρο reunion ακόμη πιο εκπληκτικό και διασκεδαστικό, απ’ όσο θα μπορούσε να γίνει. Οπότε, προτιμώ να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο σχετικά με την αναβολή” και συνέχισε αστειευόμενη λέγοντας “Κοίτα, δεν πάμε κάπου. Δε θα ξεφορτωθείτε ποτέ τα Φιλαράκια, συγνώμη. Έχετε κολλήσει με εμάς για πάντα παιδιά”.

Και βασικά εμείς αυτό θέλαμε να ακούσουμε!

Δείτε επίσης: Φιλαράκια: Πόσο θα πληρωθούν οι ηθοποιοί για το reunion;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;