Η Fenty Skin της Rihanna κυκλοφορεί αύριο και οι fans έχουν ήδη ενθουσιαστεί
Από αύριο θα είναι διαθέσιμη για αγορά η Fenty Skin της Rihanna.

Πριν από 3 χρόνια η διάσημη τραγουδίστρια, Rihanna, λάνσαρε τη σειρά καλλυντικών της Fenty Beaty, η οποία φυσικά δημιούργησε απίστευτο ενθουσιασμό σε όλες και όλους τους fans παγκοσμίως.

Μετά από την κυκλοφορία λοιπόν εκείνων των προϊόντων μακιγιάζ, η Rihanna θα κυκλοφορήσει μία νέα σειρά προϊόντων αποτελούμενη από 3 προϊόντα. Η νέα σειρά, που λέγεται Fenty Skin και θα επικεντρώνεται στη φροντίδα της επιδερμίδας, θα είναι διαθέσιμη το ευρύ κοινό από τις 31 Ιουλίου.

Ωστόσο, μερικά προϊόντα είναι ήδη διαθέσιμα στο eBay κοστολογημένα σε αστρονομικές τιμές. Πιο συγκεκριμένα, οι λεγόμενοι resellers έχουν παραγγείλει το προϊόν πριν την παραγγελία του με σκοπό να το πουλήσουν άμεσα ή να το πουλήσουν σε υψηλότερη τιμή σε περίπτωση που εξαντληθεί λόγω περιορισμένων αποθεμάτων.

Κάποιοι έχουν κοστολογήσει το set της Fenty Skin της Rihanna σε sites όπως το eBay στα 400-550$, κάτι που όμως δε συνάδει με την πραγματικότητα, αφού τα προϊόντα στις αρχικές τους τιμές είναι σε αρκετά προσιτές τιμές. Τέλος, καλό είναι να αναφερθεί ότι τα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν αύριο είναι ένα καθαριστικό προσώπου (cleanser), ένα υβριδικό toner και serum και τέλος, μία ενυδατική με SPF.

Δείτε επίσης: Η Rihanna σου δείχνει πώς να κάνεις το τέλειο makeup σε 10 λεπτά (vid)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;