Finding Freedom: 5 αποκαλύψεις της Meghan και του πρίγκιπα Harry στο νέο τους βιογραφικό βιβλίο
Το Finding Freedom είναι το νέο βιβλίο της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry.

Η αρχή του έτους βρήκε σύσσωμο το Ηνωμένο Βασίλειο να ακούει τα σοκαριστικά νέα: Η Meghan Markle και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Harry, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους εκτός παλατιού. Έτσι, μάζεψαν τα πράγματά τους και ο δρόμος τους οδήγησε στον Καναδά.

Βέβαια, αυτή η απόφαση όπως ήταν αναμενόμενο δίχασε όχι μόνο τους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου, που είδαν την αγαπημένη τους οικογένεια να διασπάται, αλλά και για όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Πολλοί πήραν το μέρος τους, ενώ άλλοι τους κατηγόρησαν αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι πάντα θα έχουν το πλεονέκτημα της καταγωγής και ότι είναι αχάριστοι.

Μήνες μετά την αποχώρησή τους λοιπόν, η Meghan Markle και πρίγκιπας Harry κυκλοφόρησαν ένα βιβλίο με τίτλο “Finding Freedom” με τη βοήθεια δύο βιογράφων, του Scobi Omid και του Durand Carolyn, όπου σα να δίκασαν λίγο το Παλάτι.

Πάρτε popcorn λοιπόν, γιατί παρακάτω έρχονται αποκαλύψεις!

1. Πρίγκιπας William vs Meghan Markle

Ξέρετε εκείνες τις κακές πεθερές που φοβούνται μήπως τους τυλίξει το γιο μία αντροχωρίστρα; Plot twist: Φαίνεται ότι σε αυτή την οικογένεια αυτή ΔΕΝ είναι η Ελισάβετ, αλλά ο… πρίγκιπας William!

Όταν λοιπόν η σχέση σοβάρεψε μεταξύ του Harry και της Meghan, ο William συμβούλεψε τον αδερφό του να πάρει όσο χρειαστεί για να γνωρίσει αυτό το κορίτσι, επειδή δεν ήθελε να τυφλωθεί από το πάθος.

Μάλιστα ο Harry τόνισε πως όταν ο πρίγκιπας William είπε τη λέξη κορίτσι, είχε στον τόνο της φωνής του έναν τόνο σνομπισμού-ελιτισμού.

2. Το κολιέ

Γενικώς τα βασιλικά καθήκοντα είναι απαιτητικά και ΠΟΛΥ περιοριστικά. Έτσι, όταν η Meghan και ο Harry ήταν απλώς σε σχέση η Meghan είχε φωτογραφηθεί φορώντας ένα κολιέ μετα αρχικά τους “H” και “M”. Τι ακολούθησε μετά;

Κάποιος από το βασιλικό επιτελείο της τηλεφώνησε και τη συμβούλευσε να μην το ξαναφορέσει, καθώς και να μη χαμογελάει στους φωτογράφους, καθώς με αυτό τον τρόπο ενθαρρύνει τους φωτογράφους να επιδιώκουν τέτοιες φωτογραφίες, αλλά και νέους τίτλους ειδήσεων.

3. Υπήρχε κάποιος που να συμπαθεί τη Meghan;

Η απάντηση είναι μάλλον όχι. Σύμφωνα με όσα μάθαμε από το βιβλίο είναι ότι όχι μόνο μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά και μέλη του επιτελείου ή απλώς όσων εργάζονται στο Παλάτι δε συμπαθούσαν τη Meghan, κάτι που μάλιστα δε φρόντιζαν και πολύ να κρύψουν. Μάλιστα ένας αποκάλεσε τη Meghan Markle ως το “showgirl του Harry”, ενώ ένας άλλος είχε πει πως “υπάρχει απλώς κάτι πάνω της που με κάνει να μην την εμπιστεύομαι”.

Έτσι, λίγο η έλλειψη σεβασμού, λίγο οι προσβολές και το ζευγάρι τα μάζεψε και έφυγε!

4. Οι σχέσεις με την Kate

Η Kate Middleton (η συνυφάδα δηλαδή) πλέοντας στα ίδια μήκη κύματος με το υπόλοιπο παλάτι μάλλον δε συμπαθούσε και πολύ την Meghan Markle. Μεταξύ πολλών περιστατικών που αναφέρονται στο βιβλίο, αναφέρεται και ένα περιστατικό στο οποίο η Kate και η Meghan βγήκαν μαζί για ψώνια σε μία συγκεκριμένη περιοχή του Λονδίνου, αλλά η Kate άφησε εντελώς μόνη της Meghan. Μάλιστα, ακολούθησε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση με το αυτοκίνητό της και μάλιστα στο βιβλίο τονίζεται ότι δεν υπήρχε κάποιος “πόλεμος” ή διαμάχη μεταξύ τους.

Γενικώς, στο βιβλίο αναφέρθηκε ότι δεν ήταν απαραιτήτως δουλειά και ευθύνη της Kate να κάνει την Meghan να οικειοποιηθεί το Παλάτι, αλλά από επιλογή επέλεξε να μην κάνει πολλά. Και αν ρωτάτε εμάς, ίσως τελικά να έκανε και το αντίθετο!

5. Το “Σ’ αγαπώ”

Εκτός από τις ίντριγκες στο Παλάτι όμως έγινε αναφορά και στη μεταξύ τους σχέση. Το πρώτο σ’αγαπώ “έπεσε” από τον πρίγκιπα Harry, αλλά αμέσως η Meghan απάντησε σε αγαπώ και εγώ. Και όλο αυτό μέσα σε 3 μήνες!

Αν όμως δε σου έφτασε το βασιλικό δράμα, μπορείς να παραγγείλεις το βιβλίο εδώ.

Στις 12 Αυγούστου άλλωστε θα κυκλοφορήσει η ελληνική εκδοχή του και αυτό ήταν μία μικρή γεύση από αυτό που ακολουθεί!

Δείτε επίσης: Μέγκαν Μαρκλ: Ανακοινώθηκε επισήμως η συνεργασία της με τη Disney

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;