Oι θρυλικοί Rolling Stones κυκλοφόρησαν το «Scarlet», ένα κομμάτι, στο οποίο συμμετέχουν ο Τζίμι Πέιτζ των Led Zeppelin και ο Ρικ Γκρεκ των Blind Faith

Ένα ακόμα σπάνιο ντοκουμέντο από τη χρυσή καριέρα τους, έδωσαν στη δημοσιότητα τα “κακά παιδιά” της rock, στο πλαίσιο της επικείμενης επανέκδοσης του album “Goats Head Soup”.

Συγκεκριμένα, οι θρυλικοί Rolling Stones κυκλοφόρησαν το «Scarlet», ένα ακυκλοφόρητο μέχρι στιγμής κομμάτι, στο οποίο συμμετέχουν ο Τζίμι Πέιτζ των Led Zeppelin και ο Ρικ Γκρεκ των Blind Faith.

Το ξεχασμένο αυτό κομμάτι ηχογραφήθηκε από την μπάντα τον Οκτώβριο του 1974.

Xτες, 22 Ιουλίου 2020, κυκλοφόρησε το “Scarlet”, το τραγούδι που έχει τον θρύλο των Led Zeppelin, Τζίμι Πέιτζ, στην κιθάρα και είναι η πρώτη φορά που ακούγεται.

Aκούστε το κομμάτι παρακάτω:

«Η ανάμνησή μου ήταν πως μπήκαμε μέσα στο τέλος μιας ηχογράφησης των Led Zeppelin. Εκείνοι μόλις έφευγαν γιατί ήμασταν οι επόμενοι και νομίζω πως ο Τζίμι αποφάσισε να μείνει. Δεν το προορίζαμε για κυκλοφορία, ήταν βασικά κάτι σαν ντέμο, ξέρετε, απλώς για να δούμε πώς βγαίνει. Όμως, βγήκε καλό με αυτήν την καλλιτεχνική σύνθεση οπότε είπαμε να το αξιοποιήσουμε» θυμάται ο Κιθ Ρίτσαρντς.

Η ιστορία της ροκ μέσα από 10 σπάνιες φωτογραφίες

Δες ακόμα:

Rock τραγούδια που δε θα σταματήσουμε να ακούμε όσα χρόνια κι αν περάσουν!

Πέντε ελληνικά συγκροτήματα που έγραψαν ιστορία στην εγχώρια πανκ σκηνή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;