Τουρισμός για Όλους 2020: Καθυστέρηση στα αποτελέσματα
Τουρισμός για Όλους 2020: H διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τους δικαιούχους ολοκληρώθηκε το Σάββατο 11/07/2020

Τουρισμός για Όλους 2020: Καθυστέρηση στα αποτελέσματα

Καθυστέρηση σημειώνεται στα αποτελέσματα για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους 2020, ενώ η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για τους δικαιούχους ολοκληρώθηκε το Σάββατο 11/07/2020.

Το πρόγραμμα ξεκινάει την 1η Αυγούστου και ακόμη δεν υπάρχουν τα αποτελέσματα.

Η διαδικασία μάλιστα περιλαμβάνει ακόμη αρκετά στάδια.

Αναμένεται να ακολουθήσει η ανάρτηση προσωρινών πινάκων δικαιούχων, περίοδος ενστάσεων και ανάρτηση των πινάκων οριστικών δικαιούχων.

Στη συνέχεια θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση και οι κληρωθέντες δικαιούχοι θα έχουν πρόσβαση στο e-voucher μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής www.tourism4all.gov.gr.

Ο δικαιούχος και τα ωφελούμενα μέλη του e -voucher επιλέγουν κατάλυμα από το Μητρώο Παρόχων και με δική τους ευθύνη κάνουν τη σχετική κράτηση αναφέροντας ότι είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού και κάτοχοι e-voucher.

Aπό το μητρώο παρόχων ενημερώνονται για την δηλωθείσα, από τον πάροχο, τιμή συνεργασίας.

Η τιμή συνεργασίας επιδοτείται από το πρόγραμμα σε ποσοστό 50% (ή 60% ως ορίζεται) και με ανώτατο ποσό τα 30€/το άτομο/ανά διανυκτέρευση και ο δικαιούχος συμμετέχει πληρώνοντας το υπόλοιπο.

Η διαμονή των 4 διανυκτερεύσεων είναι προϋπόθεση.

Η συμφωνία με το κατάλυμα για το κόστος παραμονής στο κατάλυμα για περισσότερο διάστημα γίνεται μεταξύ παρόχου και το Υπουργείο Τουρισμού δεν εμπλέκεται.

Τουρισμός Για Όλους 2020:

Το πρόγραμμα “Τουρισμός Για Όλους”, προϋπολογισμού 30 εκατ. Ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στη χώρα μας από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους.

Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι προσφέροντας ειδικές τιμές!

ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός 2020: Πότε βγαίνουν τα οριστικά αποτελέσματα – Πώς γίνονται οι ενστάσεις

Από χτες το πρωί (Τρίτη 21/07/2020) στις 08.00 μέχρι και την Πέμπτη 23 Ιουλίου ώρα 15.00 μπορούν να υποβάλλουν μία και μόνο ένσταση δικαιούχοι και πάροχοι που έχουν καταθέσει αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα του Κοινωνικού τουρισμού 2020-2021.

Σημειώνουμε στο σημείο αυτό, ότι οι προσωρινοί πίνακες του προγράμματος ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός 2020 αναρτήθηκαν στις 20/07 και αφορούν μόνο τις 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα ανακοινωθεί συμπληρωματικός πίνακας δικαιούχων με τις επιπλέον 70.000.

ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός 2020: Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τους Δικαιούχους

ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός 2020: Πότε βγαίνουν τα οριστικά αποτελέσματα – Πώς γίνονται οι ενστάσεις

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, με τους κωδικούς του TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ, μέσω της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού.

Η είσοδος στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ βρίσκεται εδώ: http://www.oaed.gr/e-yperesies

Οι Δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση πρέπει να:

– έχουν ελέγξει, αν οι ίδιοι ευθύνονται για το εσφαλμένο αποτέλεσμα, λόγω μη σωστής συμπλήρωσης της αίτησης, ανατρέχοντας σε αυτήν με τους κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα,

-αναφέρουν τον λόγο της ένστασης (π.χ. εσφαλμένη μοριοδότηση, μη έκδοση επιταγής για ωφελούμενο παιδί)

-τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών, σύμφωνα με τους όρους της Δημόσιας Πρόσκλησης.

Σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής σάρωσης των δικαιολογητικών, οι δικαιούχοι μπορούν να τα καταθέσουν στο αρμόδιο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουλίου και ώρα 13:00.

Σε ό,τι αφορά στους παρόχους, όσοι καταθέσουν ηλεκτρονική ένσταση, οφείλουν να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας στην ένστασή τους με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά των ισχυρισμών τους μέχρι την Πέμπτη, 23 Ιουλίου και ώρα 15:00.

Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται με ηλεκτρονικό τρόπο δεν εξετάζονται.

Παραδείγματα

– Αν κάποιος ενίσταται, γιατί δεν εκδόθηκε επιταγή σε ωφελούμενο παιδί του ηλικίας 18 έως 24 ετών, του οποίου τα στοιχεία είχε δηλώσει σωστά στην αίτηση, τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσει είναι: Αποδεικτικό ασφαλιστικής ικανότητας από τον ασφαλιστικό φορέα (και όχι η βεβαίωση σπουδών από σχολή στην οποία φοιτά), πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και βεβαίωση ΑΜΚΑ.

– Αν κάποιος ενίσταται, γιατί δεν μοριοδοτήθηκε σωστά στο εισοδηματικό κριτήριο, πρέπει να προσκομίσει φωτοαντίγραφο του εκκαθαριστικού του σημειώματος φορολογικού έτους 2018. Σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής σάρωσης των δικαιολογητικών οι συμμετέχοντες μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά στο αρμόδιο ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ μέχρι την επομένη της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής ενστάσεων και ώρα 13:00. Τα ΚΠΑ2 αυθημερόν επισυνάπτουν τα εν λόγω δικαιολογητικά στην ένσταση με ηλεκτρονική σάρωση.

ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός 2020: Οριστικοί πίνακες – Πότε βγαίνουν

Μετά την εξέταση των ενστάσεων από το ΔΣ του Οργανισμού καταρτίζονται από τον Διοικητή του ΟΑΕΔ ή από το αρμόδιο όργανο που ορίζεται με απόφασή του ο οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων και το οριστικό Μητρώο Δικαιούχων – Ωφελουμένων, που περιλαμβάνουν τα ίδια στοιχεία με τον αντίστοιχο προσωρινό Πίνακα και Μητρώο καθώς και τον μοναδικό ηλεκτρονικό κωδικό αριθμό Επιταγής.

Κατά του οριστικού Μητρώου Δικαιούχων- Ωφελουμένων και του οριστικού Πίνακα Αποκλειομένων οισυμμετέχοντες δεν έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης.

Το οριστικό Μητρώο Δικαιούχων – Ωφελουμένων και ο οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων, αναρτώνταιστη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση www.oaed.gr και ανακοινώνεται η έκδοσή τους στον Πίνακα Ανακοινώσεων των αρμοδίων Υπηρεσιών (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ.

Οι συμμετέχοντες ενημερώνονται για τα οριστικά αποτελέσματα της διαδικασίας με δική τους φροντίδα από τη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ποιοι δικαιούνται το «άγνωστο» επίδομα του ΟΑΕΔ που ισούται με 3 μισθούς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;