Instagram: Ξεκινάει το νέο shopping hub στην εφαρμογή
Το Instagram φέρνει το δικό του shopping hub!

Με νέες δυνατότητες και ανανεωμένο έρχεται το Instagram. Μετά το λανσάρισμα του Facebook Shops τον περασμένο Μάιο, η γνωστή εταιρεία που έχει και τα δύο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επεκτείνει τις εμπορικές δραστηριότητές της και στο Instagram.

Το Instagram θα αποκτήσει, πλέον, τη δική του πλατφόρμα που ενδείκνυται για χρήση ως marketplace από μεγάλα καταστήματα και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η ανακοίνωση αυτή έγινε πριν λίγη ώρα από την εταιρεία.

Το Instagram Shop θα είναι ουσιαστικά ένα μικρό κουμπί που θα εμφανιστεί στην καρτέλα Explore και θα περιλαμβάνει συγκεντρωμένα σε ένα μέρος συλλογές προϊόντων από διάφορα brands. Επιπλέον, η νέα αυτή δυνατότητα της γνωστής εφαρμογής θα έχει κατηγορία με προσωποποιημένες προτάσεις για τον κάθε χρήστη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα του Techgear, η ομάδα ανάπτυξης σκοπεύει να δημιουργήσει ξεχωριστή καρτέλα στη μπάρα πλοήγησης όπου και θα στηθεί ένα κανονικό marketplace για να πραγματοποιείς αγορές χωρίς να φεύγεις από την εφαρμογή. Σημαντικό είναι το πως υποστηρίζεται η πληρωμή μέσω του Facebook Pay με χρήση PIN ή δακτυλικού αποτυπώματος ή αναγνώρισης προσώπου για επιπλέον ασφάλεια.

Το Instagram Shop θα ξεκινήσει δοκιμαστικά από τις ΗΠΑ και μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

Δες ακόμα: Το Instagram σου δίνει νέα επιλογή για τα σχόλια στις φωτογραφίες σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;