Πανελλήνιες 2020: Τα Στατιστικά Στοιχεία για τα Ειδικά Μαθήματα (ΓΕΛ & ΕΠΑΛ) - Δείτε τους ΠΙΝΑΚΕΣ
Πανελλήνιες 2020: Ανακοινώθηκαν τα Στατιστικά Στοιχεία για τις Βαθμολογικές Επιδόσεις στα Ειδικά Μαθήματα

Πανελλήνιες 2020:

Τέλος μπαίνει σήμερα, Παρασκευή 17/07/2020, στην αγωνία των υποψηφίων με την ανακοίνωση των βαθμολογιών για τα ειδικά μαθήματα.

Ειδικότερα, πριν από λίγη ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων για τους υποψηφίους των Πανελληνίων 2020, από το Υπουργείο Παιδείας.

Πανελλήνιες 2020: Τα Στατιστικά Στοιχεία για τις Βαθμολογικές Επιδόσεις στα Ειδικά Μαθήματα

Περίπου μετά τις 13:00 το μεσημέρι αναρτήθηκαν, όπως είχε ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας, οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ειδική ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Επίσης, ανακοινώθηκαν σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου και τα στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων ειδικών μαθημάτων στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Πανελλήνιες 2020: Τα Στατιστικά Στοιχεία για τα Ειδικά Μαθήματα (ΓΕΛ & ΕΠΑΛ) – Δείτε τους ΠΙΝΑΚΕΣ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΕΛ – ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΕΛ – ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΠΑΛ 

 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΕΛ ΚΑΙ ΕΠΑΛ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ)

Για να δείτε τα στατιστικά βαθμολογικών επιδόσεων αναλυτικά, πατήστε ΕΔΩ!

Μηχανογραφικό 2020: Μέχρι πότε θα το υποβάλετε – Η νέα προθεσμία

Σημειώνεται επίσης ότι το Υπουργείο έχει ήδη ανακοινώσει παράταση για την ηλεκτρονική υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου έως και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 20 Ιουλίου.

Η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής του Μ.Δ. θα ισχύσει ως και τη Δευτέρα 20-7-2020 τα μεσάνυχτα. Μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η ειδική εφαρμογή θα κλείσει και θα αρχίσει ο έλεγχος και η επεξεργασία των προτιμήσεων των υποψηφίων.

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μ.Δ., όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον τη Δευτέρα 20-7-2020, τελευταία ημέρα υποβολής του Μ.Δ. Αυτή την ημέρα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ., για να οριστικοποιήσουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ.

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την παράταση της υποβολής μηχανογραφικού από τους υποψήφιους και τις υποψήφιες, οι οποίοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν και να υποβάλουν το Μηχανογραφικό τους έως και τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 τα μεσάνυχτα.

Μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η ειδική εφαρμογή θα κλείσει και θα αρχίσει ο έλεγχος και η επεξεργασία των προτιμήσεων των υποψηφίων.

Για ακόμη μια χρονιά, το Neolaia.gr βρίσκεται στην πρώτη θέση της ενημέρωσης για τα αποτελέσματα των βάσεων και όλες τις εξελίξεις που προκύπτουν. Συντονίσου στην παρέα μας και μάθε πρώτος όλα τα νέα!

Παραμείνετε συντονισμένοι/-ες στο Neolaia.gr για όλα τα νέα σχετικά με τις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;