Φωτιά στο Λαύριο: Σπεύδει ο Νίκος Χαρδαλιάς - Έχουν εκκενωθεί 4 οικισμοί
Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στο Λαύριο τώρα.

Πριν από λίγες ώρες ξέσπασε φωτιά σε δασική έκταση στην θέση Πούντα-Ζέζα στο Λαύριο, η οποία σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική. Αν και η φωτιά ξεκίνησε από ξερόχορτα, εξαπλώθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών σε δασική έκταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία μέχρι στιγμής δεν τίθεται κίνδυνος σε κατοικημένη περιοχή. Η περιοχή έχει ήδη ενισχυθεί με 49 πυροσβέστες, 19 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων, οι οποίοι καταβάλλουν προσπάθεια να κατευνάσουν και να σβήσουν την φωτιά. Παράλληλα, οι προσπάθειες ενισχύονται και από τον αέρα με τη βοήθεια δύο αεροσκαφών και τεσσάρων ελικοπτέρων.

Όπως έγινε γνωστό στο σημείο μεταβαίνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Μετά από αίτημα του επικεφαλή των πυροσβεστικών δυνάμεων που επιχειρούν στην περιοχή της πυρκαγιάς, έχουν εκκενωθεί για προληπτικούς λόγους  οι οικισμοί Αγριλέζα, Άγιος Γεράσιμος, Καμάριζα και Σούνιο. Επιπλέον, εκκενώθηκαν μία παιδική κατασκήνωση, αλλά και ένας άτυπος καταυλισμός μεταναστών και προσφύγων, ο οποίος λειτουργεί σε παρακείμενη έκταση του υπουργείου Ανάπτυξης.

Δείτε επίσης: Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Παράταση των μέτρων για τις παραλίες ως τις 31 Ιουλίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;