Άννα Χατζή: Οι απειλές για τη ζωή της και τα σχόλια για το GNTM 3
Η Άννα Χατζή αποκάλυψε ότι δέχτηκε απειλές για τη ζωή της μετά το GNTM 2!

Μία από τις προσωπικότητες που ξεχώρισε στο GNTM 2 τόσο γιατί έφτασε στην τελική πεντάδα όσο και γιατί εντάχθηκε στην παρέα των FF είναι η Άννα Χατζή. Μετά το παιχνίδι όμως πολλά άλλαξαν, αφού πλέον η Άννα Χατζή δεν κάνει παρέα με τη Μαρτίνα, ενώ όπως αποκάλυψε η ίδια στην κάμερα του “Happy Day” μετά το παιχνίδι δέχτηκε απειλές για τη ζωή της.

Η Άννα Χατζή σχολίασε τις απειλές εναντίον της ως εξής:

” Δεν μετανιώνω για τίποτα, ότι έχω πει το εννοώ. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει και νομίζω ότι δεν έβλαψα κανέναν. Δεν καταλαβαίνω προς τι όλο αυτό το μίσος, αλλά δεν με νοιάζει γιατί είμαι ο εαυτός μου και οι άνθρωποί μου με ξέρουν. Ένιωσα μίσος και δέχτηκα απειλές στα social media.

Ήταν ή μικρά παιδάκια ή μεγάλες γυναίκες που κάποια από αυτές θα μπορούσε να είναι μαμά μου. Αν έτσι νομίζουν ότι θα δείξουν στα παιδιά τους πώς να συμπεριφέρονται, οκ. Οι γονείς μου είχαν φρικάρει με τις απειλές αυτές. Ήταν απειλές κατά της ζωής μου και της σωματικής μου ακεραιότητας. Δεν απάντησα σε καμία απειλή”.

Όσον αφορά το GNTM 3 και το αν θεωρεί πως θα κερδίσει αγόρι ή κορίτσι, η Άννα Χατζή δήλωσε:

“Σίγουρα τα κορίτσια σε αυτό τον τομέα έχουμε το πάνω χέρι, αλλά και τα αγόρια τα τελευταία χρόνια έχουν ανέβει πάρα πολύ. Οπότε γιατί να μη βγει και ένα αγόρι; Πιστεύω αν είναι καλός στη δουλειά του, ό,τι και να είναι είτε αγόρι είτε κορίτσι (μπορεί να κερδίσει)”.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δείτε επίσης: GNTM 3: Ο πρώτος άντρας plus size μοντέλο που είδαν οι κριτές

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;