Τουρισμός για όλους 2020: Πότε θα ανακοινωθούν οι δικαιούχοι - Πού θα δείτε τα αποτελέσματα
Τουρισμός για όλους 2020: Αναλυτικές πληροφορίες για το Πρόγραμμα επιδοτούμενων διακοπών - Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα

Τουρισμός για όλους 2020: Πότε θα ανακοινωθούν οι δικαιούχοι – Πού θα δείτε τα αποτελέσματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως τις 424.031 έφθασαν οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους» 2020 του Υπουργείου Τουρισμού.

Αναλυτικότερα, σε ότι αφορά τους δικαιούχους του προγράμματος, μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί το προσωρινό Μητρώο Δικαιούχων-Ωφελουμένων και ο προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων στον ιστότοπο του Υπουργείου Τουρισμού mintour.gov.gr και στην ηλεκτρονική εφαρμογή tourism4all.gov.gr.

Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής και απορρίφθηκε, θα έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ηλεκτρονική ένσταση μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας κατά των αποτελεσμάτων του προσωρινού Μητρώου Δικαιούχων-Ωφελουμένων και του προσωρινού Πίνακα Αποκλειομένων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Τουρισμού, μετά από εξέταση των ενστάσεων θα αναρτηθεί το Οριστικό Μητρώο Δικαιούχων—Ωφελουμένων και ο οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων.

Το Τελικό Μητρώο Δικαιούχων – Ωφελουμένων για τους οποίους θα εκδοθεί e-voucher θα διαμορφωθεί με ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των αιτήσεων από το οριστικό Μητρώο.

Τουρισμός για όλους 2020: Αναλυτικές πληροφορίες για το Πρόγραμμα

Yπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους» 2020, προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στην Ελλάδα από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους αλλά και για να επιτευχθεί η τόνωση του εσωτερικού τουρισμού.

Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους» 2020 επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι, προσφέροντας ειδικές τιμές.

Διάρκεια Προγράμματος: 15 Ιουλίου 2020 με 31 Δεκεμβρίου 2020.

Ως δικαιούχοι του προγράμματος ορίζονται όλα τα φυσικά πρόσωπα, τα οποία έχουν υποβάλει Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων για το φορολογικό έτος 2018 σύμφωνα με τη Δημόσια Πρόσκληση, ενώ κριτήριο για ένταξη στο πρόγραμμα είναι το ετήσιο ατομικό εισόδημα να είναι έως 16.000 ευρώ, 28.000 για οικογενειακό, συν την προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά τέκνο.

Οι ενδιαφερόμενοι του «Τουρισμός για όλους», θα μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης.

Σε περίπτωση συζύγων την αίτηση υποβάλει ο υπόχρεος υποβολής δήλωσης φορολογικής δήλωσης φυσικών προσώπων, ο έτερος μπορεί να καταχωρηθεί ως ωφελούμενος του προγράμματος.

Μέσω του προγράμματος «Τουρισμός Για Όλους», η ελληνική κυβέρνηση διαθέτει 30 εκατ. ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε 250.000 δικαιούχους να πραγματοποιήσουν σχεδόν μία εβδομάδα διακοπών σε διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΟΑΕΔ: Το «άγνωστο» επίδομα ίσο με 3 μισθούς – Ποιους αφορά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;