4 πράγματα που μας εκνευρίζουν (ΠΟΛΥ) στους φίλους μας
Κι όμως, υπάρχουν κάποια πράγματα που μας εκνευρίζουν αρκετά στους φίλους μας.

Οι φίλοι μας είναι οι άνθρωποι που έχουμε επιλέξει να είναι στη ζωή μας. Να περνάμε χρόνο μαζί τους, να τους λέμε όλα όσα δεν μπορούμε να πούμε σε κανέναν και να περνάμε όμορφες στιγμές μαζί τους. Όπως, όμως, σε κάθε σχέση, έτσι και στις φιλικές υπάρχουν πράγματα που μας εκνευρίζουν.

Μικρά πράγματα που κάνουν οι φίλοι μας και μας εκνευρίζουν απίστευτα! Σίγουρα, με μερικά από αυτά θα ταυτιστείς και εσύ.

1. Αργούν στα ραντεβού

Αυτό που έχετε ραντεβού για να πάτε κάπου, να κάνετε κάτι σε μία συγκεκριμένη ώρα και εμφανίζονται μετά από μία ώρα, μπορεί να με τρελάνει! Έχεις πει μία συγκεκριμένη ώρα για κάποιο λόγο… (Ουφ) εντάξει σταματάω!

2. Μιλούν για το πόσο πολυάσχολοι είναι

Τις περισσότερες φορές που βγαίνεις με τους φίλους σου και την παρέα σου είναι για να ξεχαστείς. Να περάσεις ωραία και να πεις δύο/ τρία αστεία. Όμως, όχι! Οι περισσότεροι θα σου μιλήσουν για το πόσο καχεκτικό και γεμάτο είναι το πρόγραμμά τους και πώς δεν προλαβαίνουν. Αυτό γίνεται χειρότερο όταν είναι εξεταστική!

Σίγουρα, θα έχει ζήσει κάτι παρόμοιο!

3. Όταν χάνονται για μία σχέση

Όλοι έχουμε έναν φίλο/φίλη που μόλις βρεθεί σε μία σχέση εξαφανίζεται από προσώπου γης. Χάνεται και σε σκέφτεται μόνο τις ώρες που είναι μόνος του.

Δεν είναι έτσι, όμως! Του έχεις σταθεί σε τόσα πράγματα και, ενώ, καταλαβαίνεις ότι θέλει να περάσει χρόνο με τη σχέση του, σε έχει νευριάσει το τόσο γράψιμο…

4. Ότι σε κάνει ρεζίλι

Εντάξει… αυτό έχει και την πλάκα του!

Όταν, όμως, βρίσκεστε σε μία παρέα και θέλεις να εντυπωσιάσεις κάποιον, ο φίλος σου αυτός βρίσκει την κατάλληλη στιγμή για να πει κάτι και να σε κάνει ρεζίλι μπροστά σε όλους. Συνήθως, θα είναι κάτι αστείο που έχεις κάνει.

Δεν μπορείς, ωστόσο, να του κρατήσεις κακία καθώς και εσύ θα το έχεις κάνει σίγουρα.

Δες ακόμα: 6 σημαντικά πράγματα που μαθαίνουμε μέσα από τις πραγματικές φιλίες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
1'
19 - 16
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;