4 fighting βιντεοπαιχνίδια που πρέπει να παίξεις
Τα καλύτερα fighting βιντεοπαιχνίδια που μπορείς να παίξεις αυτή τη στιγμή.

Τα fighting games είναι μερικά από τα πιο ευρέως διαδεδομένα βιντεοπαιχνίδια που υπάρχουν. Μπορεί να είναι αρκετά απλά και να μπορεί ακόμα και ένας αρχάριος να παίξει ή να απευθύνονται αποκλειστικά σε ένα φανατικό κοινό των βιντεοπαιχνιδιών. Αν θέλεις, όμως, να παίξεις σήμερα μερικά fighting games, σου έχουμε τη λίστα με τα καλύτερα.

Παιχνίδια που θα σε κάνουν να μείνεις με τις ώρες μπροστά από την οθόνη για να μάθεις όλες τις κινήσεις των χαρακτήρων. Θα μαζευτείς με τους φίλους σου και θα παίζεις με τις ώρες!

Καλή διασκέδαση, λοιπόν!

1. Pokken Tournament DX


Όλοι αγαπάμε τα Pokemon. Και πιο συγκεκριμένα, τις μάχες με αυτά. Το Nintendo Switch σου δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχεις σε ένα πρωτάθλημα Pokemon και να βγεις νικητής. Ο τίτλος είναι ένα λογοπαίγνιο πάνω στον τίτλο του, επίσης, δημοφιλούς “Tekken”. Στο παιχνίδι δεν μπορείς να επιλέξεις όποιο θέλεις από τα χιλιάδες Pokemon που υπάρχουν, ωστόσο η λίστα είναι γεμάτη με αγαπημένα σου Pokemon όπως ο Mewtwo, Pikachu, Gengar και άλλα πολλά.

2. Soul Calibur 6


Το “Tekken” με σπαθιά επέστρεψε και είναι καλύτερο από ποτέ. Αυτό το βιντεοπαιχνίδι δεν έχει φτάσει στα επίπεδα δημοτικότητας άλλων fighting games, αλλά φαίνεται να ήρθε (επιτέλους) η στιγμή του. Οι νέες δυνατότητες που δίνει το έκτο παιχνίδι της σειράς θα σε κάνουν να το λατρέψεις και θα “καείς” για ώρες μπροστά από την οθόνη σου για να μάθεις να χειρίζεσαι άψογα τα όπλα των διαφόρων παικτών.

3. Tekken 7

Δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα το έβδομο παιχνίδι της σειράς που έχει λατρευτεί όσο καμία. Η σειρά επιστρέφει με ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της από το “Tekken 3”. Αρκετοί χαρακτήρες για να παίξεις και ένα ειδικό mode για τους αρχάριους είναι αυτά που θα φέρουν καινούριους θαυμαστές στον κόσμο των fighting games. Μπορεί το story mode να μη λέει πολλά, αλλά για τους φανατικούς τα εξελιγμένα combo των χαρακτήρων είναι αυτό ακριβώς που χρειάζονται.

4. Street Fighter 5

Όταν σκεπτόμαστε fighting games, τότε αυτός ο τίτλος έρχεται κατευθείαν στο μυαλό μας. Μία σειρά βιντεοπαιχνιδιών που θέλει σοβαρότητα, προσοχή και στρατηγική. Ενώ, στα άλλα παιχνίδια μπορείς να “βαράς” τα πλήκτρα και να νομίζεις ότι κάτι κάνεις, το Street Fighter θέλει να γνωρίζεις καλά τις κινήσεις και τον παίκτη σου. Επίσης, τα γραφικά και η μοναδική του εμφάνιση θα σε κάνουν να το θαυμάζεις.

Δες ακόμα: Playstation 5: Τα 10 καλύτερα videogames που θα κυκλοφορήσουν για την κονσόλα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;