Μετεγγραφές 2020: Τρεις αλλαγές στις αντιστοιχίες Πανεπιστημιακών Τμημάτων (ΑΠΟΦΑΣΗ)
Μετεγγραφές 2020: Δείτε την απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

Μετεγγραφές 2020: Τρεις αλλαγές στις αντιστοιχίες Πανεπιστημιακών Τμημάτων (ΑΠΟΦΑΣΗ)

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του Υφυπουργού Παιδείας, Β. Διγαλάκη, σχετικά με τις αλλαγές στις αντιστοιχίες τμημάτων των Πανεπιστημίων, ύστερα από έγγραφη εισήγηση του Προέδρου του Ανώτατου Συμβουλίου της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης Π. Μήτκα, η οποία διαβιβάστηκε στο Υπουργείο Παιδείας τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020.

Πρόκειται συγκεκριμένα για την ΑΠΟΦΑΣΗ: Αριθμ. 87763/Ζ1 Τροποποίηση της υπ’ αρ. 77275/Ζ1/19-06-2020 υπουργικής απόφασης με θέμα: «Αντιστοιχίες Τμημάτων, Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των Α.Ε.Ι. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, ακαδημαϊκού έτους 2020-2021» (Β΄ 2549).  

Υπενθυμίζουμε ότι οι αλλαγές αυτές αφορούν στις μετεγγραφές της ερχόμενης ακαδημαϊκής χρονιάς και οι υποψήφιοι των Πανελληνίων που θα συμπληρώσουν τα μηχανογραφικά δελτία τους έως τις 17 Ιουλίου 2020, πρέπει να γνωρίζουν τις νέες αλλαγές στις αντιστοιχίες των τμημάτων.

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, οι αλλαγές στις αντιστοιχίες των Πανεπιστημιακών Τμημάτων είναι οι εξής:

1. Το Τμήμα «ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αφαιρείται από την Ομάδα αντιστοίχισης «ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ» του ΠΙΝΑΚΑ Α ́ «ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ» και εντάσσεται στον ΠΙΝΑΚΑ Γ ́ «ΜΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΕΙ».

2. Το Τμήμα «ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» του Πανεπιστημίου Αιγαίου, αφαιρείται από τον ΠΙΝΑΚΑ Α ́ «ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ» , και εντάσσεται στον ΠΙΝΑΚΑ Γ ́«ΜΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΕΙ». Το Τμήμα «ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ» του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών αφαιρείται από τον ΠΙΝΑΚΑ Α ́ «ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ» , και εντάσσεται στον ΠΙΝΑΚΑ Γ ́ «ΜΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΕΙ». Το Τμήμα «ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, της Ομάδας αντιστοίχισης «ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ- ΤΡΟΦΗΣ» αφαιρείται από τον ΠΙΝΑΚΑ Α ́ «ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ» , και εντάσσεται στον ΠΙΝΑΚΑ Γ ́ «ΜΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΕΙ».

3. Το Τμήμα «ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αφαιρείται από την Ομάδα αντιστοίχισης «ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ» του ΠΙΝΑΚΑ Α ́ «ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ»και εντάσσεται στον ΠΙΝΑΚΑ Γ ́ «ΜΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΕΙ».

 

 

 

Δείτε ολόκληρη την ΑΠΟΦΑΣΗ

Για ακόμη μια χρονιά, το Neolaia.gr βρίσκεται στην πρώτη θέση της ενημέρωσης για τα αποτελέσματα των βάσεων και όλες τις εξελίξεις που προκύπτουν μετά τις Πανελλήνιες. Συντονίσου στην παρέα μας και μάθε πρώτος όλα τα νέα!

Παραμείνετε συντονισμένοι/-ες στο Neolaia.gr για όλα τα νέα σχετικά με τις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2020

Μηχανογραφικό 2020: Έτσι θα το συμπληρώσετε σωστά (Διαδικασία)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;