Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα που έπεσαν σήμερα στα Ισπανικά
Πανελλήνιες 2020: Στα Ισπανικά εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι - Δείτε τα θέματα

Συνεχίζονται και σήμερα (Τετάρτη 08/07) οι Πανελλήνιες 2020 με τα ειδικά μαθήματα και συγκεκριμένα με το μάθημα των Ισπανικών.

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα που έπεσαν σήμερα στα Ισπανικά

Δείτε τα θέματα των Ισπανικών EΔΩ.

Πανελλήνιες 2020: Τα υπόλοιπα μαθήματα

Οι υπόλοιπες ημέρες θα είναι αφιερωμένες στην εξέταση των μουσικών ειδικών μαθημάτων:

Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Δεξιοτήτων (10/7),

Μουσική Αντίληψη και Γνώση (11/7) και Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία (13/7).

Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις ώρες.

Η εξέταση του ειδικού μαθήματος «Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων» είναι κατά προσέγγιση είκοσι λεπτά, ενώ για το μουσικό μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» η εξέταση της φωνητικής ή οργανικής μουσικής διαρκεί από 2 μέχρι 6 λεπτά για κάθε υποψήφιο.

Μηχανογραφικό 2020: Τα μυστικά για τις αιτήσεις – Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής

Βάσεις 2020: Εκτιμήσεις

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», οι φετινές βάσεις θα έχουν πτωτική πορεία ανά πεδίο και αναμένεται να κινηθούν ως εξής :

1ο επιστημονικό πεδίο – Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών και Νομικών Σπουδών: Αυξομειώσεις αναμένονται στον εν λόγω επιστημονικό πεδίο, με τις εκτιμήσεις να μην μπορούν να προσδιορίσουν συγκεκριμένα την τάση της πορείας των βάσεων. Στις υψηλόβαθμες σχολές, όπως Νομικές και Ψυχολογίες, οι μεταβολές θα είναι μικρές ενώ φέτος οι ξένες Φιλολογίες αναμένονται κάτω από τη βάση.

2ο επιστημονικό πεδίο – Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών: Πτώση των βάσεων στις πολυτεχνικές σχολές, η οποία θα είναι ακόμα μεγαλύτερη στην περιφέρεια.

3ο επιστημονικό πεδίο – Επιστημών Υγείας: Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μικρή πτώση στις Ιατρικές Σχολές, λόγω του μαθήματος της Χημείας. Υπενθυμίζεται ότι πέρσι η Ιατρική Αθήνας έπεσε στα 18.724 και της Θεσσαλονίκης στα 18.585 μόρια, ενώ η τελευταία Ιατρική κατέγραψε 18.123 μόρια.

Κάθε χρόνο Πανελλήνιες στο Neolaia.gr ! Σταθερά από το 2006 μέχρι σήμερα!

Από την αρχή της διαδικασίας μέχρι την υποβολή του μηχανογραφικού και την ανακοίνωση των Βάσεων, το Neolaia.gr βρίσκεται σταθερά δίπλα στους μαθητές και μαθήτριες των Πανελληνίων, ήδη από το 2006, δημοσιεύει τα θέματα των εξετάσεων, τις απαντήσεις τους, ενώ φέτος, κάναμε και LIVE σχολιασμούς των θεμάτων που έπεσαν, σε συνεργασία με την έμπειρη εκπαιδευτική ομάδα του ΝΕΟ Φροντιστήριο.

Για ακόμη μια χρονιά, το Neolaia.gr βρίσκεται στην πρώτη θέση της ενημέρωσης για τα αποτελέσματα των βάσεων και όλες τις εξελίξεις που προκύπτουν μετά τις Πανελλήνιες. Συντονίσου στην παρέα μας και μάθε πρώτος όλα τα νέα!

Παραμείνετε συντονισμένοι/-ες στο Neolaia.gr για όλα τα νέα σχετικά με τις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;