Ελευθερία, άνεση και πολυτέλεια: Το Bluescape II είναι ο απόλυτος προορισμός του καλοκαιριού!
Η παραμυθένια ομορφιά, η γαλήνη και η απολαυστική αίσθηση ελευθερίας των ελληνικών θαλασσών συνθέτουν ένα ονειρικό καλοκαίρι, ακριβώς όπως το έχετε ονειρευτεί.

Φέτος, περισσότερο από ποτέ, έχετε τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε επτά ημέρες ηρεμίας και απομόνωσης, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Σύμμαχός σας το Bluescape II, ένα ολοκαίνουριο και πλήρως εξοπλισμένο ιστιοφόρο σκάφος τύπου Beneteau Oceanis 51.1, με κάθε σπιθαμή των 15,4 μέτρων μήκους του να αποπνέει αέρα πολυτέλειας, ελευθερίας και ασφάλειας.

Στις 5+1 ανεξάρτητες καμπίνες και τους εντυπωσιακούς εσωτερικούς χώρους του Bluescape II, μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 12 επιβάτες (συν τον skipper) και να απολαύσουν ξέγνοιαστες διακοπές από νησί σε νησί, συνδυάζοντας κάθε άνεση ενός πολυτελούς σπιτιού με τη γαλήνη του νυχτερινού ουρανού και τις βουτιές σε διαφορετική θάλασσα κάθε ημέρα, απαλλαγμένοι από την αναζήτηση καταλυμάτων και εισιτηρίων.

Εξοπλισμένο με αναπαυτικά μαξιλάρια ειδικής κατασκευής και τέντα προστασίας, το ευρύχωρο κατάστρωμα του Bluescape II είναι ιδανικό για ηλιοθεραπεία αλλά και βραδινά γεύματα κάτω από το φως των αστεριών, ενώ η μεγάλη και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα σας επιτρέπει να απολαύσετε το φαγητό, τον καφέ αλλά και το ποτό σας, διασκεδάζοντας ξέγνοιαστοι με την παρέα σας. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα επιλογής έξτρα υπηρεσιών, όπως προετοιμασία προγράμματος ταξιδιού, μεταφορά από και προς το σκάφος, skipper και φυσικά, θαλάσσια σπορ (πχ water skiing, scuba diving κλπ).

Οι πιο αξέχαστες διακοπές σας ξεκινούν από την Olympic Marine στο Λαύριο, μία από τις πιο σύγχρονες μαρίνες στην Ελλάδα, χωρίς συνωστισμό και με την τήρηση κάθε πρωτοκόλλου ασφαλείας, όπως η απολύμανση του σκάφους, που συνοδεύεται από αντίστοιχο πιστοποιητικό. Η Seastar Sailing, διαχειρίστρια εταιρεία του σκάφους, και ο ιδιοκτήτης του Bluescape II, με πολυετή εμπειρία στην ιστιοπλοΐα, εγγυώνται επαγγελματικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για τις πιο αξέχαστες διακοπές σας!

Μερικά κλικ σας χωρίζουν από τον απόλυτο προορισμό του καλοκαιριού!

Μάθετε περισσότερα στο https://bluemasters.gr/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;