Τουρισμός για όλους 2020: Ποια ΑΦΜ έχουν σειρά για τις αιτήσεις
Τουρισμός για όλους 2020: Δείτε αναλυτικά!

Τουρισμός για όλους 2020: Ποια ΑΦΜ έχουν σειρά για τις αιτήσεις

Οι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την ημερομηνία-παράταση που δόθηκε, δηλαδή την Τετάρτη 8 Ιουλίου, στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr.

Η αίτησή τους θα γίνει μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης.

Η παράταση δόθηκε, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των πολιτών, αλλά και των προβλημάτων που παρατηρήθηκαν στην υποβολή αιτήσεων το πρώτο διάστημα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η διάρκεια του προγράμματος είναι εξάμηνη, από τις 15 Ιουλίου έως τις 31 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, όπως έχει αναφέρει ο Υπουργός Τουρισμού εξετάζεται η δυνατότητα παράτασης με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Τουρισμός για όλους 2020 – ΑΦΜ και Αιτήσεις

Οι αιτήσεις γίνονται με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ.

Σύμφωνα με τον νέο προγραμματισμό του Υπουργείου Τουρισμού, η υποβολή των αιτήσεων έχει ως εξής:

-Δευτέρα 6 Ιουλίου: Υποβολή αιτήσεων για τους δικαιούχους με τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ 4 – 5

-Τρίτη 7 Ιουλίου: Υποβολή αιτήσεων για τους δικαιούχους με τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ 6 – 7

-Τετάρτη 8 Ιουλίου: Υποβολή αιτήσεων για τους δικαιούχους με τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ 8 – 9

Ως δικαιούχοι του προγράμματος ορίζονται όλα τα φυσικά πρόσωπα τα οποία έχουν υποβάλει Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων για το φορολογικό έτος 2018 σύμφωνα με τη Δημόσια Πρόσκληση, ενώ κριτήριο για ένταξη στο πρόγραμμα είναι το ετήσιο ατομικό εισόδημα να είναι έως 16.000 ευρώ, 28.000 για οικογενειακό, συν την προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά τέκνο.

Οι ενδιαφερόμενοι του «Τουρισμός για όλους», θα μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης.

Σε περίπτωση συζύγων την αίτηση υποβάλει ο υπόχρεος υποβολής δήλωσης φορολογικής δήλωσης φυσικών προσώπων, ο έτερος μπορεί να καταχωρηθεί ως ωφελούμενος του προγράμματος.

Μέσω του προγράμματος «Τουρισμός Για Όλους», η ελληνική κυβέρνηση διαθέτει 30 εκατ. ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε 250.000 δικαιούχους να πραγματοποιήσουν σχεδόν μία εβδομάδα διακοπών σε διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίδομα 250 ευρώ: Ποιοι θα πάρουν το “άγνωστο” βοήθημα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;