Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2020: Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω από 5 Ιουλίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2020: Τι θα φέρει στο ζώδιό σου η τρίτη και τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2020: Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω 5 Ιουλίου

Η τρίτη και τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού

Τίτλοι του τέλους…

Από τη Λίλιαν Σίμου 

Μετά από έναν δύσκολο Ιούνιο, όπου όλα τα φαινόμενα έφεραν στην επιφάνεια ανησυχίες πνευματικές, συναισθηματικές, αναστάτωση σε επιθυμίες, ανατροπές και σύγχυση… φθάνουμε στην τρίτη και τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού. Πρόκειται για την έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω, την 5η Ιουλίου. Η έκλειψη συμβαίνει στην 13η μοίρα 37’ του Αιγόκερου.

Συνήθως οι εκλείψεις είναι σε ζεύγη. Ενίοτε όμως, συμβαίνει να είναι μία ή τρεις.

Αυτό το λιγότερο σύνηθες φαινόμενο, λίγο πριν το τέλος του κύκλου της αναστάτωσης από τα τέλη της Άνοιξης και μετά, θα υποδεχτούμε στην αρχή του μηνός.

Με την Σελήνη να είναι σε ζώδιο αδυναμίας, οι συγκινήσεις περιορίζονται και μπαίνουν σε πλαίσιο.

Με την πλειοψηφία των πλανητών στον παρορμητικό σταυρό, πληθωρικά συναισθήματα μας ωθούν σε σύγκρουση και διεκδίκηση.

Μία σύγκρουση που μας κινητοποιεί να πάρουμε θέση ως προς την αναλγησία και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουμε, να ξεκαθαρίσουμε κοινωνικούς στόχους, προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

Όλα ξεκινούν από την προσωπική μας όμως επιλογή, ανάληψη ευθύνης και αντίδραση.

Αν είμαστε μάχιμοι και σε εγρήγορση, θωρακίσουμε τις αδυναμίες μας και αντισταθούμε στη φθορά του χθες, τότε, υπάρχει η δυνατότητα να κυοφορήσουμε ένα νέο στόχο, έργο και προοπτική, να φανούμε κύριοι του πεπρωμένου μας.

Από την σύνθεση των πλανητικών συνδυασμών γύρω από την Σελήνη, η αναπόληση του παρελθόντος με τον Ερμή ανάδρομο ως την 12η Ιουλίου, οδηγεί σε θλίψη, μελαγχολικές σκέψεις, πικρία. Αποκαλύψεις ή δυσάρεστες εμπειρίες, ταράζουν και βγαίνουν από τη λήθη.

Ίσως πρέπει να αντιμετωπίσουμε ευθέως και άμεσα ό,τι πληγώνει την ψυχή. Εγκλωβισμένα συναισθήματα, καταπιεσμένες επιθυμίες, ανομολόγητα όνειρα. Η επιθετική συμπεριφορά και η φόρτιση των απαιτήσεων, έχουν περιορίσει την χαρά. Νιώθουμε πως δεν υπάρχουν ευκαιρίες, ή τουλάχιστον δεν βλέπουμε την ευκαιρία ως προοπτική στο άμεσο μέλλον.

Σίγουρα, έχουν συντελέσει οι πρόσφατες εμπειρίες και ένα κλίμα φόβου και αγωνίας που επιτείνεται τεχνηέντως από εκείνους που διαχειρίζονται την τύχη μας, ως κοινωνία ή ατομικά. Οι κοινωνικές συνθήκες περιέχουν επιθετικότητα, καταστολή, στενότητα πνεύματος και σκληρή αντιμετώπιση.

Ίσως μάλιστα η έκλειψη αυτή σηματοδοτήσει το τέλος του πόνου, το τέλος μίας κατάστασης που πίεσε πολύ τα συναισθήματά μας, βάρυνε την ψυχή, κούρασε εν γένει…

Ο Άρης στον Κριό, προσθέτει την σπίθα της μάχης. Ας μην παραμένουμε βυθισμένοι στην θλίψη και στο χθες, στον περιορισμό και στην στειρότητα.

Ο συνδυασμός στα παρορμητικά ζώδια (Αιγόκερω, Καρκίνο και Κριό) με τις συγκρούσεις να ελλοχεύουν, έχει τη στήριξη όμως του Ουρανού στον Ταύρο. Η διέξοδος έρχεται όταν αντιδράσουμε απέναντι στις δεσμεύσεις και στον περιορισμό των συνθηκών που επιβάλλεται. Θα πρέπει να αλλάξουμε στάση και οπτική, προκειμένου να συνεχίσουμε να θαυμάζουμε και να γευόμαστε την Ομορφιά, όπου υπάρχει…

Ένα άγγιγμα, ένα χαμόγελο, ένας γλυκός λόγος, ένα όμορφο χρώμα, ένα άρωμα… Όλα αυτά που συντελούν την Γεύση της Ζωής και την απόλαυση των αισθήσεων. Ακόμη κι αν οι αισθήσεις μπήκαν στο μικροσκόπιο, σε μας έγκειται να αναζητήσουμε την θεραπευτική αγκαλιά της Αγάπης και να αντιδράσουμε σε ό,τι μας στερεί το κάλλος, στο πνεύμα, στην ψυχή και στο σώμα.

Άραγε, είμαστε αποφασισμένοι να την διεκδικήσουμε;

Ο Άρης στον Κριό προτρέπει ως τις αρχές του 2021, να κάνουμε την «διαφορά»… Να κατακτήσουμε τη ζωή ξανά, τον στόχο, να νιώσουμε τη φλόγα και το πάθος.

Ας αναλάβουμε την ευθύνη της ελευθερίας και ας παλέψουμε για να κατακτήσουμε εκ νέου τη χαρά.

Ένας γόρδιος δεσμός συχνοτήτων που πάλλονται και προκαλούν:

Στην θετική τους πλευρά:

-Παρακίνηση για ένα επαγγελματικό ξεκίνημα

-Νέες προοπτικές οικονομικής φύσης

-Συνειδητοποίηση

-Αντικειμενική αντίληψη

-Πρωτοβουλία κάτω από το βάρος μίας συγκίνησης

-Κοινωνικές μεταρρυθμίσεις

-Κυριαρχία πάνω στις συγκινήσεις μας

-Κατάκτηση μετά από χρόνο και κόπο που έχουμε καταβάλει

-Δικαίωμα στη χαρά

-Διεκδίκηση του Ωραίου, της αισθητικής, της Αγάπης

Στην αρνητική τους πλευρά:

-Διάλυση σχέσεων, συνεργασιών

-Πάθη και ζήλια

-Ανταγωνισμός

-Προσπάθεια επιβολής και ψυχαναγκασμού

-Ισχυρογνωμοσύνη

-Εκνευρισμός

-Έλλειψη ευγένειας

-Αδημονία

-Έλλειψη δημοτικότητας

-Πικρές αναμνήσεις

– Φοβίες

Η συμβουλή για την περίοδο αυτή είναι να έχουμε υπομονή, να προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και τα απρόοπτα με ψυχραιμία και κυρίως, με θετική διάθεση, αγάπη, κατανόηση, συζήτηση και αίσθηση του δικαίου.

Ωστόσο, οι πιέσεις γίνονται φορτικές, το περιβάλλον θα μας φέρει στα άκρα, και όλα μοιάζουν με ένα τεστ αντοχής. Οφείλουμε να αντιπαραταθούμε με αυτοπεποίθηση και να εξελιχθούμε μέσα από αυτές.

Διακρίνεται το καρμικό στοιχείο, καθώς οι Δεσμοί της Σελήνης εμπλέκονται στις εκλείψεις.

Είναι ο καρμικός γάμος των αντιθέτων, για να γεφυρωθούν διαφορές ή να επέλθει οριστική διάλυση! Μία βαθιά εμπειρία στην διαδρομή της γνώσης… Σίγουρα μέσα από την σύγκρουση, προκύπτει σοφία.

Εξ άλλου, ο ωροσκόπος και το Μεσουράνημα είναι σε ζώδια φωτιάς και σε αρχηγική ζωδιακή μοίρα. Εμείς είμαστε οι ρυθμιστές του πεπρωμένου μας, τελικά…

Πρέπει να θεωρούμε τις εκλείψεις μία αρνητική περίοδο; Φυσικά και όχι.

Η έκλειψη μας φωτίζει σημεία που έχουμε ανάγκη να διερευνηθούν και να διαλευκανθούν. Αποκαλύπτουν θέματα, έχουν να κάνουν με τις κρυφές αγωνίες ή προσδοκίες μας, αλλά και με ζητήματα που είναι κλονισμένα αλλά δεν αποφασίζουμε να τους δώσουμε ένα τέλος.

Επειδή σε ένα χάρτη όλα συνδέονται, έτσι και στον χάρτη της έκλειψης, θα διαπιστώσουμε πως δεν αρκεί μόνο το ζευγάρι των ζωδίων που συμμετέχει, αλλά ο δεκανός, η ζωδιακή μοίρα, καθώς και οι πλανήτες που θα σχηματίζουν όψη με το φαινόμενο αυτό. Κατά συνέπεια, θα διαπιστώσουμε πως είναι μία σύνθεση από πινελιές που θα φωτίσουν ακόμη περισσότερο τον χάρτη του ουρανού.

Ας μην ξεχνάμε, πως με την έκλειψη αυτή, κλείνει ένας διετής κύκλος ανακατατάξεων στα παρορμητικά ζώδια, και κυρίως στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου. Πέφτουν οι τίτλοι του τέλους και καθαρίζει το τοπίο της ζωής μας…

Σύμφωνα με τον αγαπημένο μου δάσκαλο, Ντέην Ρουντγίαρ, η ζωδιακή μοίρα της έκλειψης μας μεταφέρει το μήνυμα, πως ενώ φαίνεται να μας περιβάλλει μία απειλητική ατμόσφαιρα, υπάρχει η ανακούφιση μίας προστατευτικής ασπίδας. Διαθέτουμε εσωτερική δύναμη για να φθάσουμε στην επίτευξη. Η γονιμότητα στο μέλλον, στηρίζεται στην εμπειρία από το παρελθόν. Ας έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2020:

Κριός

Η έκλειψη αναδεικνύει τις μελλοντικές σας προοπτικές σε ό,τι αφορά την καθιέρωσή σας, το κύρος σας, την καριέρα σας. Η θέση σας πρέπει να αναγνωριστεί, με ένα απρόοπτο τρόπο αλλάζετε στάτους. Ας είστε σε εγρήγορση, γιατί μπορεί να προσπαθήσουν να σας προλάβουν άλλοι και να ξαφνιάσουν. Πρόκειται για μία σπάνια ευκαιρία ζωής για σας, καθώς θα έχετε την ικανότητα να δώσετε την μάχη για μία διάκριση και μία επιβράβευση. Η καριέρα σας αλλάζει σε μεγάλο βαθμό, μία στροφή ξαφνική φέρνει στο φως νέες προδιαγραφές. Δυσκολίες θα υπάρχουν αν κάνετε το λάθος να φανείτε πολύ αφελείς, σε οραματισμούς που έχετε υποσυνείδητα αναπτύξει μέσα από κάποια ιδεολογία. Τα πιθανά λάθη θα προέλθουν αν δεν δώσετε μεγάλη προσοχή στις συμφωνίες και στις συζητήσεις που γίνονται αυτή την εποχή. Ο ανάδρομος Ερμής κυρίως φέρνει όσα χρεωστούμενα υπάρχουν κι όχι νέες δυνατότητες ως τα μέσα του μήνα. Πρέπει να λειτουργήσετε προσγειωμένα και μόνο με στόχο την κορυφή! Στα αισθηματικά σας όμως, μπορεί να έχετε αναστάτωση, αναζητώντας περιπέτειες… που ενδέχεται να μη διαρκέσουν!

Ταύρος

Η έκλειψη δημιουργεί θετική όψη προς το ζώδιό σας και αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για σας. Καθώς υπάρχουν δυσκολίες που απαιτούν υπομονή και επιμονή, είστε σε θέση να τα φέρετε σε πέρας, όλα τα δώρα που παρέχονται αυτή την περίοδο. Αν μάλιστα ενδιαφέρεστε για ένα μακρινό ταξίδι, ή την θέση σας σε μία εταιρία που έχει σχέση με το εξωτερικό ή πολυεθνικές, θα σας εξυπηρετούσε να εστιαστεί εκεί η προσοχή σας. Κάποια ζητήματα νομικής υφής, θα καθυστερήσουν, αλλά τελικά θα έχουν ένα αίσιο τέλος. Πρακτικές λύσεις που σας ενδιαφέρουν για εκκρεμή νομικά συμβόλαια και οικονομικά θέματα, θα σας βρουν διέξοδο αυτή την περίοδο. Αν έχετε αποφάσεις να πάρετε, κάνετε υπομονή, καθώς λόγω του ανάδρομου Ερμή. Στο τέλος θα ανταμειφτείτε, ή θα ολοκληρώσετε ένα κύκλο που σας ενδιαφέρει, αν δεν κινηθείτε παρορμητικά και επιπόλαια. Οι σχέσεις σας έχουν μία περίοδο έντασης, κυρίως αν ταξιδεύετε συχνά. Αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας, αποφύγετε τις περιστασιακές περιπέτειες.

Δίδυμοι

Η πορεία της ζωής σας είναι εστιασμένη στην ανάγκη της ασφάλειας και την σταθερότητας σε ό,τι αφορά κάποιο απόκτημα. Αν έχετε να ασχοληθείτε με περιουσιακά ζητήματα, έχετε ταλαιπωρηθεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάποιες φορές ήσασταν περισσότερο τακτοποιημένοι και τυπικοί. Τώρα ίσως φανείτε ανέμελοι και αβέβαιοι στις επιλογές, καθώς ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, είναι σε ανάδρομη πορεία αυτή την εποχή. Ωστόσο, οφείλετε να είστε συγκεντρωμένοι στα συμφέροντά σας. Θα ήταν καλό να επιδιώξετε να επενδύετε σε ακίνητα ή σε μετοχές που θα αποδώσουν σε βάθος χρόνου. Θα υπάρχουν εμπόδια για να ρισκάρετε σε άμεσο κέρδος. Δεν σας ευνοεί κάθε εύκολη λύση. Στα αισθηματικά σας πρέπει να σκεφθείτε αν το άτομο που σας ενδιαφέρει παίζει ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Διαφορετικά η σχέση περνά πιθανότατα μία κρίση. Από την κρίση αυτή, αν υπάρχει η σωστή εξήγηση και συζήτηση, θα επέλθει μία ισορροπία. Αρκεί να μην είστε κτητικοί και οι δύο, ή κυριαρχικοί. Ας είστε δίκαιοι, για να βγείτε ωφελημένοι.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;