4 σημάδια που σου δείχνουν ότι δεν είσαι ακόμα έτοιμος για να ξεκινήσεις μία καινούρια σχέση
Μερικά σημάδια για να καταλάβεις αν είσαι έτοιμος (ή όχι) για να ξεκινήσεις μία καινούρια σχέση.

Μερικές φορές δεν είσαι έτοιμος για να μπεις σε μία σχέση. Πιστεύεις ότι πρέπει να πιέσεις μία κατάσταση είτε γιατί δέχεσαι πιέσεις από το περιβάλλον σου, είτε γιατί θεωρείς ότι θα βρεις, έτσι, τη λύση στα διάφορα προβλήματά σου. Όμως, πώς θα καταλάβεις ότι δεν είσαι έτοιμος για να μπεις σε μία σχέση;

Ποια είναι τα σημάδια αυτά που θα σου δείξουν ότι πρέπει να μείνεις για λίγο καιρό ακόμα μόνος σου;

Εμείς σου έχουμε μερικά σημάδια που πρέπει να παρατηρήσεις και να προσέξεις. Αν δεις ότι μπορείς να ταυτιστείς με μερικές από αυτές τις καταστάσεις, τότε, θα ήταν καλό να αποφύγεις να μπεις σε μία καινούρια σχέση για λίγο χρονικό, ακόμη, διάστημα.

1. Σε νοιάζει να βρεις τον καλύτερο παρτενέρ

Δε σε νοιάζει να δουλέψεις με τον εαυτό σου και να λύσεις τα προβλήματά σου. Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο για αυτή τη φάση της ζωής σου.

2. Ακόμα ανακαλύπτεις ποιος είσαι και είσαι επικεντρωμένος στους στόχους σου

Είναι μία φάση που την περνάμε όλοι οι άνθρωποι. Είναι η φάση που δεν έχεις χρόνο για να μπει κάποιος άλλος στη ζωή σου, είτε γιατί έχεις πολλά πράγματα να κάνεις για να φτάσεις εκεί που θέλεις, είτε γιατί δεν είσαι ακόμα 100% σίγουρος ποιος είσαι! Όλα αυτά, είναι καλό να τα ανακαλύψεις και να τα κάνεις μόνος σου.

3. Θέλεις κάποιον να σε σώσει

Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε. Πιστεύουμε ότι μέσα από μία σχέση θα μπορέσουμε να βρούμε το άτομο που θα μας σώσει από την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Όσο ωριμάζουμε και μεγαλώνουμε, καταλαβαίνουμε ότι κάτι τέτοιο είναι ένα τεράστιο λάθος και μας έχει οδηγήσει αρκετές φορές στο να κάνουμε σχέσεις χωρίς λόγο!

4. Θέλεις να σώσεις εσύ κάποιον

Δεν τον αγαπάς πραγματικά! Δεν έχεις αυτά τα συναισθήματα που σε κάνουν να νιώθεις περίεργα κοντά του! Απλά, θέλεις να είναι ένα project. Θέλεις να τον σώσεις, να τον κάνεις καλύτερο. Έτσι, όμως, δεν έχεις μία γερή και καλή σχέση.

Δες ακόμα: 5 βασικά λάθη που κάνεις σε μία σχέση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;