Πανελλήνιες 2020: Πότε βγαίνουν οι βαθμοί και τα αποτελέσματα των εξετάσεων
Πανελλήνιες 2020: Πότε ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Πανελλήνιες 2020: Πότε βγαίνουν οι βαθμοί και τα αποτελέσματα των εξετάσεων

«Περιμένουμε αποτελέσματα γύρω στις 10 Ιουλίου. Θα εξαρτηθεί από μία σειρά από παράγοντες, αλλά μέχρι τα μέσα Ιουλίου αναμένονται τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων στα βασικά μαθήματα.», τόνισε πριν από λίγες μέρες η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στην τηλεοπτική κάμερα του καναλιού STAR.

Μπορεί, λοιπόν, οι Πανελλήνιες 2020 να τελείωσαν για τους μαθητές των ΓΕΛ την περασμένη Παρασκευή (26/06), ωστόσο, παραμένει η ανυπομονησία για τα αποτελέσματα των εξετάσεων, τα οποία, σύμφωνα με την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Ειδικότερα, μέχρι τα μέσα Ιουλίου το αργότερο αναμένονται τα αποτελέσματα της βαθμολόγησης των γραπτών των πανελληνίων εξετάσεων, όπως δήλωσε η Υπουργός σε συνέντευξή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Βάσεις 2020: Οι πρώτες εκτιμήσεις – Σε ποιες Σχολές θα σημειωθεί μεγάλη άνοδος

Μηχανογραφικό 2020: Ξεκίνησαν οι διαδικασίες – Πώς θα το συμπληρώσετε

Παράλληλα, το Yπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2020 ξεκινούν από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και λήγουν την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικά Δελτία θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr , να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).

Μηχανογραφικό 2020: Πώς θα το συμπληρώσετε (ΓΕΛ & ΕΠΑΛ)

Μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ, και σε ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί, όλοι οι υποψήφιοι στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να κλειδώσουν το τελικό τους μηχανογραφικό (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) ως και την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020.

Μετά την οριστικοποίηση, το μηχανογραφικό καταχωρίζεται στη βάση του Υπουργείου Παιδείας και καμία τροποποίηση από τους υποψηφίους δεν είναι πλέον δυνατή, χωρίς τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας.

Προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Κάθε χρόνο Πανελλήνιες στο Neolaia.gr ! Σταθερά από το 2006 μέχρι σήμερα!

Από την αρχή της διαδικασίας μέχρι την υποβολή του μηχανογραφικού και την ανακοίνωση των Βάσεων, το Neolaia.gr βρίσκεται σταθερά δίπλα στους μαθητές και μαθήτριες των Πανελληνίων, ήδη από το 2006, δημοσιεύει τα θέματα των εξετάσεων, τις απαντήσεις τους, ενώ φέτος, κάναμε και LIVE σχολιασμούς των θεμάτων που έπεσαν, σε συνεργασία με την έμπειρη εκπαιδευτική ομάδα του ΝΕΟ Φροντιστήριο.

Παραμείνετε συντονισμένοι/-ες στο Neolaia.gr για τις ΒΑΣΕΙΣ και τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των Πανελληνίων!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;