Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα που εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
Τα θέματα που εξετάστηκαν οι μαθητές των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2020 στα μαθήματα Αρχές Βιολογικής Γεωργίας, Ναυτικές Μηχανές, Προγραμματισμός Υπολογιστών και Ναυσιπλοΐα ΙΙ.

Μπορεί για τα ΓΕΛ, οι Πανελλήνιες 2020 να έλαβαν τέλος την Παρασκευή, 27/06, ωστόσο, οι μαθητές των ΕΠΑΛ συνεχίζουν τις εξετάσεις τους με τα μαθήματα ειδικότητας. Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάζονται, σήμερα Σάββατο, στα εξής μαθήματα: Αρχές Βιολογικής Γεωργίας, Ναυτικές Μηχανές, Προγραμματισμός Υπολογιστών και Ναυσιπλοΐα ΙΙ.

Πριν λίγη ώρα δόθηκαν στη δημοσιότητα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας τα θέματα που στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στα παραπάνω μαθήματα. Μπορείς να τα δεις αναλυτικά παρακάτω.

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα που έπεσαν στα μαθήματα Αρχές Βιολογικής Γεωργίας, Ναυτικές Μηχανές, Προγραμματισμός Υπολογιστών και Ναυσιπλοΐα ΙΙ

Θέματα Αρχές Βιολογικής Γεωργίας εδώ!

Θέματα Ναυτικές Μηχανές εδώ!

Θέματα Προγραμματισμός Υπολογιστών εδώ!

Θέματα Ναυσιπλοΐας ΙΙ εδώ!

Οι Πανελλήνιες 2020 θα συνεχιστούν για τα ΕΠΑΛ τη Δευτέρα 29/06 με τους υποψήφιους να εξετάζονται στα επόμενα μαθήματα ειδικότητας. Μπορείς να δεις αναλυτικά παρακάτω το πρόγραμμα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2020 ΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΕΠΑΛ

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Δες ακόμα: Μηχανογραφικό 2020: Πότε ξεκινούν οι υποβολές (Ημερομηνία) – Αναλυτικά η διαδικασία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;