Kendal & Kylie Jenner: Η απάντηση στις κατηγορίες για απλήρωτους εργάτες στα εργοστάσια ρούχων τους
H Kendal και η Kylie Jenner, το σκάνδαλο και η απάντησή τους.

Όπως είναι γνωστό η Kylie Jenner είναι μία από τις λίγες κοπέλες που έχουν μπει στη λίστα του Forbes “30 under 30” λόγω της επιτυχημένης πορείας της στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Προσφάτως όμως προέκυψε ένα σκάνδαλο σύμφωνα με το οποίο οι εργάτες που δημιουργούν τα ρούχα για την κολεξιόν της Kylie Jenner στο Μπαγκλαντές μένουν απλήρωτοι, αφού αρνούνται να τούς πληρώσουν. Ωστόσο, η ομάδα τύπου της εταιρείας Kendall+Kylie αρνήθηκε εκ μέρους τους τις κατηγορίες λέγοντας στην Teen Vogue, ότι το brand ανήκει στην εταιρεία Canada Inc και τα ρούχα δε δημιουργούνται στο Μπαγκλαντές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Wishing everyone all the best through these ever changing times ? We hope that you and your families stay safe and stay healthy ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall + Kylie (@kendallandkylie) στις

Μετά από αυτή τη δήλωση όμως οι κατηγορίες αυξήθηκαν, αφού απ’ ότι φαίνεται η εταιρεία Canada Inc. και το αντίστοιχο εργοστάσιο στο Μπαγλαντές συνεργάζονται εδώ και πολλά χρόνια. Καθ’ αυτό τον τρόπο εξηγείται η αναφορά των ονομάτων τους με παλαιότερα δημοσιεύματα που τις ήθελαν να συνδέονται με την εταιρεία του Μπαγκλαντές CBG, όταν και αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα νομικής φύσεως.

Πηγή εικόνας: Instagram

Δείτε επίσης: Οι διάσημοι με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google κατά τη διάρκεια της καραντίνας 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;