Κορωνοϊός: Η μεγάλη συναυλία που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και δεν πρέπει να χάσεις
Με παρουσιαστή τον Dwayne Johnson και καλλιτέχνες όπως η Shakira, οι Coldplay κ.ά. είναι σίγουρο πως θα συντονιστούμε για να παρακολουθήσουμε τη συναυλία αυτή.

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει φέρει μία νέα μορφή διασκέδασης στη ζωή μας. Πρόκειται για τις διαδικτυακές συναυλίες που έχουμε παρακολουθήσει κατά διαστήματα να γίνονται από μεγάλους σταρ της μουσικής βιομηχανίας. Το Σάββατο έρχεται, ίσως, η μεγαλύτερη τέτοιου είδους συναυλία με την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στην οποία θα συμμετέχουν μεγάλοι καλλιτέχνες.

Μερικά από τα ονόματα που θα συμμετέχουν στη συναυλία αυτοί είναι οι Shakira, Usher, Coldplay, Justin Bieber και πολλοί άλλοι. Η εν λόγω συναυλία θα πραγματοποιηθεί για να συγκεντρωθούν χρήματα για τη στήριξη της ιατρικής έρευνας εναντίον της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε δελτίο τύπου, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που συνδιοργανώνει την εκδήλωση με τον οργανισμό Global Citizen, δήλωσε τα εξής:

“Οι καλλιτέχνες έχουν τη δύναμη να εμπνεύσουν την αλλαγή. Την 27η Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της Συνόδου των Δωρητών και μιας συναυλίας, καλλιτέχνες, επιστήμονες και ηγέτες της διεθνούς κοινότητας θα μιλήσουν με μια φωνή, σε μια ειλικρινή και σπάνια στιγμή διεθνούς ενότητας.”

Την εκδήλωση αυτή θα παρουσιάσει ο διάσημος και δημοφιλής ηθοποιός Dwayne (The Rock) Johnson. Μερικά ακόμα ονόματα που θα συμπληρώσουν τη λίστα των διάσημων συμμετοχών είναι η Miley Cyrus, η Jennifer Hudson, οι Christine and the Queens και πολλοί ακόμα συμπληρώνουν. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι πολλοί διάσημοι άνθρωποι από διάφορους χώρους θα παρέμβουν ως ένδειξη συμπαράστασης. Ανάμεσά τους ο David Beckham, η Salma Hayek, η Charlize Theron, ο Forrest Whitaker και πολλοί άλλοι. Ενώ ακόμη, με την παρουσία τους σε πάνελ ή παραχωρώντας συνεντεύξεις, θα βρεθούν προσωπικότητες, όπως η Melinda Gates.

Η εκδήλωση θα προβληθεί μέσα από πολλά τηλεοπτικά δίκτυα παγκοσμίως και, επίσης, μέσα από διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ψηφιακές πλατφόρμες όπως οι λογαριασμοί σε Facebook, Twitter, YouTube, Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Global Goal Unite.

Ο Dwayne Johnson, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δήλωσε για τη συναυλία αυτή:

“Αυτή η εκδήλωση θα συμβάλει στο να ενθαρρύνουμε τη διεθνή κοινότητα, που δίνει μάχη για την ισότιμη πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας και πολεμά και άλλες τεράστιες αδικίες με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος ο κόσμος. Αυτή η στιγμή της ιστορίας μας αφορά όλους, επομένως ας ενωθούμε για να χαράξουμε τον δρόμο ενός καλύτερου μέλλοντος, για όλους.”

Η Σύνοδος των Δωρητών, που θα διεξαχθεί το ίδιο διάστημα με τη συναυλία, αποτελεί τη συνέχεια ενός κινήματος το οποίο ξεκίνησε την 4η Μαΐου, όταν και διεξήχθη η πρώτη συνάντηση για το θέμα. Μέχρι και σήμερα έχουν συγκεντρωθεί 9,8 δισεκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο απολογισμό στα τέλη Μαΐου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

On June 27, Shak is joining @glblctzn & @europeancommission for the #GlobalGoalUnite Concert, an event bringing together scientists, philanthropists, artists, comedians and more to fight for equal access to COVID-19 healthcare. #linkinbio El próximo 27 de Junio, Shak se suma a @GlblCtzn y a la @europeancommission en el concierto #GlobalGoalUnite. Un evento que unirá a científicos, filántropos, artistas y más para luchar para un acceso igualitario a tratamientos de COVID19.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira) στις

Δες ακόμα: 6 νέα μουσικά βίντεο κλιπ που ΠΡΕΠΕΙ να δεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;