Αυτά είναι τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας που μας πέρασε
Μερικά από τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού να έχει σταματήσει την παραγωγή σειρών και ταινιών, όμως, οι εταιρείες παραγωγής έχουν αρκετές ακόμη παραγωγές έτοιμες για να τις μοιραστούν με το κοινό. Από ταινίες που δεν έχουν παιχτεί λόγω της πανδημίας, μέχρι σειρές που έχουν καταφέρει να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα πριν το γενικό lockdown.

Εμείς είδαμε τα τρέιλερ της εβδομάδας που μας πέρασαν και σου παρουσιάζουμε τα καλύτερα!

The Nest

Επιτέλους έχουμε τη δεύτερη ταινία από τον σκηνοθέτης της φανταστικής “Martha Marcy May Marlene”. Η ταινία έκανε την Elizabeth Olsen σταρ και, τώρα, ο Sean Durkin επιστρέφει με πρωταγωνιστές του Jude Law και Carrie Coon. Η ταινία έρχεται με διθυραμβικές κριτικές από το φεστιβάλ του Sundance.

Justice League: The Snyder Cut

Θα δούμε επιτέλους την ταινία “Justice League” όπως την είχε σχεδιάσει ο Zack Snyder. Η ταινία, μάλλον, θα προβληθεί σε 6 επεισόδια μέσα από το HBO Max και έχει ανακοινωθεί για το 2021. Ωστόσο, με ένα λάθος που έκανε ο Jason Momoa, έχουμε το πρώτο teaser λίγων δευτερολέπτων! Είναι τέλειο! Συγγνώμη Joss Whedon, αλλά…

Train to Busan: Peninsula

Η Νοτιοκορεάτικη ταινία “Train To Busan” είχε μαγέψει κοινό και κριτικούς και από ότι φαίνεται η συνέχεια της θα μας συναρπάσει ακόμα περισσότερο.

Cursed

Η νέα σειρά του Netflix αλλάζει τον μύθο του Excalibur και του Βασιλιά Αρθρούρου. Τι θα γινόταν αν το σπαθί το σήκωνε από τον βράχο η Κυρά της Λίμνης; Η Katherine Langford από το 13 Reasons Why πρωταγωνιστεί στην επική αυτή σειρά.

The Politician Season 2

Η κωμική, πολιτική σάτιρα του Ryan Murphy επιστρέφει για τον δεύτερο κύκλο της στο Netflix. Μάλιστα, η σειρά είναι διαθέσιμη για binge watching από την Παρασκευή, 19/06.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Doom Patrol Season 2

Η επιτυχημένη σειρά της DC επιστρέφει μέσα από το HBO Max με έναν δεύτερο κύκλο που φαίνεται να είναι ακόμα πιο… ακραίος από τον πρώτο. Η σειρά ακολουθεί κατά γράμμα διάφορα στοιχεία των κόμικς και γι αυτό είναι ένα από τα must see. Τα πρώτα τρία επεισόδια του δεύτερου κύκλου είναι ήδη διαθέσιμα!

Irresistible

Μία κωμική ταινία με πρωταγωνιστές τους Rose Byrne και Steve Carell. ‘Nough said! Θα το δούμε! Η ταινία έχει να κάνει με δυο αντίπαλους πολιτικούς συμβούλους σε ένα ένα εκλογικό αγώνα για την δημαρχία μιας κωμόπολης στο Ουισκόνσιν.

Δες ακόμα: Γιορτή του Πατέρα 2020: 7 ταινίες που αξίζει να δεις μαζί με τον μπαμπά σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;