Φιλαράκια: Επιτέλους μάθαμε πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα για το
Η παραγωγός της σειράς αποκάλυψε πότε ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα για το σπέσιαλ επεισόδιο της σειράς "Τα Φιλαράκια" που είχαν διακοπεί λόγω κορωνοϊού.

Η πανδημία του κορωνοϊού είχε σαν αποτέλεσμα να σταματήσουν αρκετές παραγωγές σειρών και ταινιών. Μία από τις σειρές που σταμάτησαν τα γυρίσματα ήταν και το reunion επεισόδιο από τη λατρεμένη σειρά “Τα Φιλαράκια“. Τώρα, όμως, ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για αυτό το εορταστικό επεισόδιο.

Η Martha Kauffman, παραγωγός της σειράς, σε συνέντευξη που έδωσε στο thewrap επιβεβαίωσε ότι αν δεν υπάρξει δεύτερο κύμα κορωνοϊού τα γυρίσματα θα ξεκινήσουυν τον Αύγουστο! Ενώ, έκανε και μερικές ακόμα αποκαλύψεις για τα γυρίσματα και την επιστροφή της σειράς στην τηλεόραση, με το τελευταίο σπέσιαλ επεισόδιο.

Η Kauffman για την επανένωση αυτή δήλωσε:

“Ελπίζουμε να μπορέσουμε να κάνουμε τα γυρίσματα τον Αύγουστο, αν όλα είναι καλά και δεν υπάρχει νωρίτερα δεύτερο κύμα του ιού και το στούντιο είναι ανοιχτό.”

Το σπέσιαλ αυτό επεισόδιο θα περιλαμβάνει τα αρχικά μέλη του καστ Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry και Matt LeBlanc. Ενώ, πρόκειται να προβληθεί στο HBO Max, τη νέα streaming υπηρεσία της WarnerMedia.

Ο πρόεδρος της WarnerMedia Entertainment, Bob Greenblatt δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι το πλάνο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στο τέλος του καλοκαιριού δεν έχει αλλάξει μέχρι στιγμής. Όπως, είπε συγκεκριμένα:

“Αν όλα είναι στη θέση τους, ισχύσουν όλα τα πρωτόκολλα και μπορούμε ακόμα να κάνουμε μια καλή παράσταση, θα το γυρίσουμε κάποια στιγμή, στα μέσα με τέλη Αυγούστου.”

Δες ακόμα: Φιλαράκια: Πόσο θα πληρωθούν οι ηθοποιοί για το reunion;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΗΜ
53 - 37
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;