Πανελλήνιες 2020: Το λάθος στα θέματα της Βιολογίας - Ποια λύση δόθηκε
Πανελλήνιες 2020: Το λάθος που έγινε με τα θέματα στη Βιολογία και καθυστέρησε τις εξετάσεις

Σήμερα, Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020, οι μαθητές και μαθήτριες στις Πανελλήνιες 2020 εξετάστηκαν (για πρώτη φορά) στην Κοινωνιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), αλλά και στη Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας).

Υπενθυμίζεται ότι, καθώς οι φετινές Πανελλήνιες 2020 διεξάγονται με διπλό σύστημα, οι υποψήφιοι των Ανθρωπιστικών Σπουδών που επέλεξαν το νέο σύστημα, δεν εξετάστηκαν στα Λατινικά, αλλά στην Κοινωνιολογία. Οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας εξετάστηκαν στη Βιολογία.

Οι υποψήφιοι που επέλεξαν το παλαιό σύστημα εξετάστηκαν σε διαφορετικά θέματα Βιολογίας.

Πανελλήνιες 2020: Το λάθος στα θέματα της Βιολογίας – Ποια λύση δόθηκε

Στο μάθημα της Βιολογίας και σε 35-36 υποψήφιους με το παλαιό σύστημα δόθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, λάθος θέματα στο μάθημα της Βιολογίας, τα οποία και αποσύρθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων και είχαν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσουν οι Πανελλήνιες 2020 για όλους τους υποψηφίους.

Τα λάθος θέματα ήταν σε 2 υποερωτήματα, σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας.

Τα συγκεκριμένα υποερωτήματα που αποσύρθηκαν δεν αντικαταστάθηκαν από άλλα και, κατά συνέπεια, σύμφωνα με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, η βαθμολογία θα εξαχθεί μόνο με βάση τα υπόλοιπα θέματα.

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα σε Κοινωνιολογία και Βιολογία

Το Neolaia.gr, σταθερά δίπλα στους/στις υποψήφιους/-ες των Πανελληνίων εξετάσεων ήδη από το 2006, δημοσιεύει τις προτεινόμενες απαντήσεις των θεμάτων, σε συνεργασία με το ΝΕΟ Φροντιστήριο και την ομάδα των καθηγητών του.

Πανελλήνιες 2020: Δείτε τα θέματα που έπεσαν σήμερα σε Κοινωνιολογία και Βιολογία (Προσανατολισμού και Γενικής Παιδείας)

ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ

Πανελλήνιες 2020 – Κοινωνιολογία: Live συζήτηση και σχολιασμός για τα θέματα στο Neolaia.gr!

Σχολιασμός θεμάτων και λεπτομέρειες για το μάθημα της Κοινωνιολογίας Προσανατολισμού από το ΝΕΟ Φροντιστήριο, σε συνεργασία και LIVE συνομιλία με το Neolaia.gr!

Πανελλήνιες 2020 – Bιολογία: Live συζήτηση και σχολιασμός για τα θέματα Προσανατολισμού και Γενικής Παιδείας στο Neolaia.gr!

PART 1:?

PART 2:?

Παραμείνετε συντονισμένοι/-ες στο Neolaia.gr για όλα τα νέα σχετικά με τις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;