Πανελλήνιες 2020: Σε Αρχαία και Μαθηματικά εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι
Πανελλήνιες 2020: Με Μαθηματικά και Αρχαία Ελληνικά συνεχίζονται οι εξετάσεις - Τι ώρα θα ξέρουμε τα θέματα

Δύο μέρες μετά τη Δευτέρα, όπου οι μαθητές εξετάστηκαν στο πρώτο μάθημα, Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία, έχουν τώρα σειρά τα Αρχαία Ελληνικά προσανατολισμού και τα Μαθηματικά προσανατολισμού.

Πανελλήνιες 2020: Σε Αρχαία και Μαθητικά εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι

Σήμερα, λοιπόν, Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 οι μαθητές στις Πανελλήνιες 2020 εξετάζονται στα Μαθηματικά (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών).

Ώρα έναρξης της κάθε εξέτασης είναι 08:30 και οι εξετάσεις των μαθημάτων αφορούν και τους υποψήφιους που δίνουν Πανελλήνιες 2020 με το νέο σύστημα και εκείνους που δίνουν με το παλαιό. 

Σε λίγη ώρα από τώρα, αναμένεται το Υπουργείο Παιδείας να κάνει γνωστά τα θέματα των Μαθηματικών που διαγωνίζονται σήμερα στις Πανελλήνιες 2020 οι υποψήφιοι στις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής

Στις 10:00 πμ, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, minedu.gov.gr τα θέματα θα αναρτηθούν τα θέματα Μαθηματικών 2020 κι αμέσως μετά οι καθηγητές των Φροντιστηρίων ΝΕΟ, θα μας δώσουν όλες τις απαντήσεις και λύσεις, στις οποίες εξετάστηκαν σήμερα οι μαθητές σε Αρχαία και Μαθηματικά.

Θυμίζουμε ότι η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με το νέο σύστημα των Πανελληνίων εξετάσεων ισχύσει νέο σύστημα και συγκεκριμένα για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, δηλαδή για τους συμμετέχοντες στις εξετάσεις έτους 2020 με το νέο σύστημα, υπολογίζεται μόνο ο μέσος όρος των τεσσάρων (4) πανελλαδικά εξεταζομένων μαθημάτων (χωρίς να συνυπολογίζεται ο βαθμός του απολυτηρίου).

Βιολογία και Κοινωνιολογία στις 19/06 (Παρασκευή)

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, την Παρασκευή 19/06, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν στη Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και στην Κοινωνιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών).

Αύριο, Πέμπτη 18/06, οι Πανελλήνιες 2020 συνεχίζονται για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ στα Μαθηματικά (Άλγεβρα), που είναι επίσης μάθημα Γενικής Παιδείας.

Παραμείνετε συντονισμένοι/-ες στο Neolaia.gr για όλα τα νέα σχετικά με τις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;