MasterChef 4: Όσα είπε η Μαρία Μπέη μετά την αποχώρησή της
Τι δήλωσε η Μαρία Μπέη μετά την αποχώρησή της για το MasterChef 4;

Το MasterChef 4 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και εμείς ήδη γνωρίζουμε τους μεγάλους φιναλίστ, το Σταύρο και το Σταυρή. Την τελική τριάδα συμπλήρωσε η Μαρία Μπέη, η οποία αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο κατακτώντας την τρίτη θέση.

Έτσι, σήμερα βρέθηκε στην εκπομπή “Η Φωλιά των ΚουΚου”, όπου μίλησε για το παιχνίδι και τη σχέση της με το συμπαίκτη της, Δημήτρη Μπέλλο.

Όσον αφορά το MasterChef η πρώην παίκτρια δήλωσε τα εξής:

«Μπαίνοντας στο MasterChef δεν περίμενα ποτέ να φτάσω στους τρεις καλύτερους. Κάτι άλλο που δεν περίμενα ήταν να μου κάνει επαγγελματική πρόταση ο Πάνος Ιωαννίδης. Γενικά, πιστεύω πάρα πολύ στον εαυτό μου. Νομίζω ότι η συμπεριφορά μου ήταν λίγο λάθος, γιατί έδειχνα έπαρση και όχι αυτοπεποίθηση. Κάπου το έχανα στη συμπεριφορά. Βγαίνοντας και βλέποντας τα επεισόδια, το είδα και εγώ η ίδια, υπήρχαν στιγμές που έλεγα: Μαρία μην πεις άλλα σε παρακαλώ… Απλά ήμουν πολύ υπερβολική στις αντιδράσεις μου, έπρεπε να το πάρω πιο χαλαρά. Το έχασα από τη στιγμή που μπήκαν οι παίκτες. Δε μου άρεσε αυτό το γεγονός. Οι χαμένοι ποτέ δε γίνονται νικητές”.

Ποιο ήταν όμως αυτό που της έκανε περισσότερη εντύπωση βλέποντας τα επεισόδια εκτός σπιτιού;

“Βλέποντας τα επεισόδια δεν ήξερα ότι οι συμπαίκτες μου έλεγαν πίσω για τη βοήθεια που μου έδινε ο Δημήτρης. Κανένας ποτέ μπροστά μου δεν ήρθε να μου που ότι σε βοηθάει ο Δημήτρης”, είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπέη.

Δείτε όσα δήλωσε η Μαρία Μπέη:

Δείτε επίσης: MasterChef 4: Οι παίκτες που αποχώρησαν και η δυάδα του τελικού

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
22:00
-
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
3'
60 - 44
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;