6 ταινίες μιούζικαλ που αξίζουν το χρόνο σου
Ταινίες μιούζικαλ για ένα ανάλαφρο βράδυ στο σπίτι...

Τα μιούζικαλ είναι ταινίες, οι οποίες εκτός από υποκριτική απαιτούν από τους ηθοποιούς να έχουν καλή φωνή και συνήθως να ξέρουν χορό. Φυσικά, αν και τα μιούζικαλ ξεκίνησαν ως ένα είδος θεάτρου, πλέον έχουν περάσει στο χώρο του κινηματογράφου.

Πολλές ταινίες μιούζικαλ μάλιστα έχουν καταφέρει να γίνουν ανάρπαστες, σημειώνοντας τεράστια εμπορική επιτυχία και κατακτώντας την καρδιά του κοινού. Πολλές θεωρούνται κλασικές, κάποιες έχουν κερδίσει Όσκαρ, ενώ κάποιες άλλες μας έχουν κάνει απλώς να αγαπήσουμε τη μουσική που τα ντύνει.

Όπως και να έχει εμείς τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα και πιστεύουμε πως αξίζουν το χρόνο σας!

1. La La Land

Στο Λος Άντζελες, την πόλη που γεννιούνται και πεθαίνουν τα όνειρα, δύο νέοι ερωτεύονται, προσπαθώντας ταυτόχρονα να φτάσουν τους στόχους τους: εκείνη να γίνει μια διάσημη ηθοποιός, εκείνος να γίνει αναγνωρισμένος μουσικός. Θα καταφέρει η αγάπη τους να επιβιώσει στην σκληρή πραγματικότητα των συνεχών απογοητεύσεων και της απόρριψης;

2. A Star is Born

Σ’ αυτήν την τραγική ιστορία αγάπης, ο Κούπερ ενσαρκώνει τον γνωστό μουσικό Τζάκσον Μέιν, ο οποίος ανακαλύπτει και ερωτεύεται την επίσης καλλιτέχνη Άλι (Gaga). Εκείνη έχει αρχίσει να εγκαταλείπει το όνειρό της να γίνει μεγάλη τραγουδίστρια, μέχρι που ο Τζακ την βγάζει και πάλι στο προσκήνιο. Αλλά όταν η καριέρα της Άλι παίρνει τα πάνω της, η προσωπική πλευρά της σχέσης τους καταρρέει, καθώς ο Τζακ βρίσκεται σε συνεχή μάχη με τους δικούς του εσωτερικούς δαίμονες.

3. Grease

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, ο Ντάνι, ένας νεαρός «επαναστάτης χωρίς αιτία», ερωτεύεται τη Σάντι, που μόλις κατέφθασε από την Αυστραλία. Οι δυο τους ζουν ένα φλογερό ειδύλλιο, που τελειώνει μόλις έρχεται το φθινόπωρο. Επιστρέφοντας όμως στο σχολείο, ο Ντάνι δεν αργεί να ανακαλύψει πως η Σάντι είναι πια συμμαθήτριά του! Ο Ντάνι είναι ατίθασος νέος και αρχηγός της συμμορίας T – Birds και δεν πρέπει να έχει αποκλειστικά μόνο μια κοπέλα… Επιπλέον, η Σάντι θεωρείται υπερβολικά «καθωσπρέπει» κορίτσι κι ο Ντάνι διστάζει να την προσεγγίσει ξανά. Άραγε ο έρωτας θα νικήσει ή ο Ντάνι θα απαρνηθεί την αγαπημένη του;

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;