Blue Star Ferries: Προσφέρει νέα υπηρεσία e-ticket μέσω της Ferryhopper
Τώρα, η Blue Star Ferries σου προσφέρει τη δυνατότητα να βγάλεις online τα εισιτήριά σου και να κάνεις online check-in μέσω της υπηρεσίας Ferryhopper.

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει φέρει πολλές αλλαγές στην καθημερινότητά μας. Όμως, το καλοκαίρι 2020 πλησιάζει και θέλουμε να κάνουμε τις διακοπές μας σε ένα από τα πανέμορφα νησιά μας. Η ασφάλεια, όμως, της υγείας μας είναι πάνω από όλα. Η Blue Star Ferries σου προσφέρει μία νέα υπηρεσία, τη Ferryhopper, με την οποία μπορείς να κλείσεις με ασφάλεια από το σπίτι σου τα εισιτήριά σου και να κάνεις το check-in σου online.

Τα ταξίδια με πλοία γίνονται ακόμα πιο απλά. Με τη νέα αυτή υπηρεσία η Blue Star Ferries δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις ηλεκτρονικό εισιτήριο από το Ferryhopper για το καλοκαίρι του 2020 και να κάνεις online check-in πριν την επιβίβασή σου στο πλοίο. Η υπηρεσία αυτή θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις ουρές στα εκδοτήρια και στα check-in του πλοίου.

Η υπηρεσία Ferryhopper είναι αρκετά απλή στη χρήση!

Πώς να κάνεις online Check-in για τα ακτοπλοϊκά μου εισιτήρια:

Αφού αγοράσεις online τα εισιτήριά σου από το Ferryhopper, θα σου στείλουμε ένα mail με όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις online check-in πριν το ταξίδι σου.

Για να κάνεις ηλεκτρονικό check-in θα χρειαστεί να συμπληρώσεις:

  • τον κωδικό της κράτησης (reservation code), που θα βρεις στο mail επιβεβαίωσης από το Ferryhopper
  • τον κωδικό πρόσβασης (access code), που θα λάβεις επίσης από εμάς

Το ηλεκτρονικό Check-in είναι διαθέσιμο 48 εως και 2 ώρες πριν την αναχώρηση του πλοίου σου. Μόλις κάνεις Check-in μπορείς να επιλέξεις να λάβεις τις κάρτες επιβίβασης είτε στο e-mail σου για να τις εκτυπώσεις, είτε στο κινητό σου με τη μορφή Mobile Boarding Pass, ακριβώς όπως στα αεροπορικά εισιτήρια.

Σε ποια νησιά πάω με τα πλοία της Blue Star Ferries;

Η Blue Star Ferries διαθέτει πλοία προς τα περισσότερα νησιά του Αιγαίου. Διάλεξε ανάμεσα σε δεκάδες προορισμούς το νησί για τις καλοκαιρινές διακοπές και οργάνωσε το ταξίδι σου εύκολα και γρήγορα. Πιο συγκεκριμένα, τα πλοία της Blue Star Ferries εκτελούν δρομολόγια προς:

  1. Κυκλάδες: Ταξίδεψε προς τα νησιά των Κυκλάδων με τα πλοιά της Blue Star Ferries. Υπάρχουν συχνά δρομολόγια από τα 3 λιμάνια της Αττικής (Πειραιάς, Ραφήνα, Λαύριο) προς πολλά κυκλαδονήσια όπως τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τη Νάξο, την Πάρο, την Αμοργό, τη Μήλο, την Ίο, την Τήνο κ.α., όπως επίσης και πολλά ενδοκυκλαδικά δρομολόγια.
  2. Δωδεκάνησα: Συχνά δρομολόγια πλοίων εκτελούνται από τον Πειραιά για τους προορισμούς των Δωδεκανήσων. Ενδεικτικά, τα πλοία της Blue Star Ferries σε μεταφέρουν με άνεση στη Ρόδο, την Κω, την Κάρπαθο, την Αστυπάλαια, τη Νίσυρο, την Πάτμο, τη Λέρο κ.α
  3. Νησιά Βορειοανατολικού Αιγαίου: Υπάρχουν τουλάχιστον 4 ακτοπλοϊκές γραμμές που ενώνουν την ηπειρωτική χώρα με τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Πιο συγκεκριμένα, με τη Blue Star Ferries μπορείς να ταξιδέψεις για Σάμο, Ικαρία, Χίο, Λέσβο, Λήμνο και Φούρνους.

Πώς θα κλείσεις τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια με το Ferryhopper;

Στην αρχική σελίδα του Ferryhopper θα βρεις όλα τα δρομολόγια της Blue Star Ferries για τους αγαπημένους σου προορισμούς. Μπορείς να κλείσεις online ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε 4 μόνο κλικ!

Για οποιαδήποτε επιπλέον απορία αναφορικά με την κράτηση, το δρομολόγιο ή με τη διαδικάσια ηλεκτρονικού check-in, μπορείς να επικοινωνήσεις με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών του Ferryhopper στο +30 210 9241453 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Βρες τη σχετική υπηρεσία για να κλείσεις τα εισιτήριά σου για το καλοκαίρι 2020 εδώ!

Δες ακόμα: Ferryhopper: Ο σύμμαχός σας για να κάνετε hop on – hop off στα αγαπημένα σας νησιά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
11'
0 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
4'
53 - 49
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
6'
37 - 29
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;