Θα επιστρέψει ο "Γιάννος" στις "Άγριες Μέλισσες";

Η μεγάλη επιτυχία του ANT1, “Άγριες Μέλισσες“, επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και οι εξελίξεις είναι πολλές. Όμως, μία συγκεκριμένη είδηση θα κάνει τους φανατικούς της σειράς να χαρούν ιδιαίτερα!

Ο ηθοποιός, Ιωάννης Αθανασόπουλος, που υποδύεται τον “Γιάννο” στην επιτυχημένη σειρά, έκανε μερικές αποκαλύψεις το πρωί του Σαββάτου. Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε στην Άννα Πρέλεβιτς και την κάμερα του “Έλα χαμογέλα” και αποκάλυψε ότι θα επιστρέψει στις “Άγριες Μέλισσες”.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δήλωσε τα εξής:

“Σίγουρα αγχώθηκα γιατί το βάρος του ρόλου ήταν μεγάλο. Συνέχεια κλαίω από χαρά, μου α΄ρεσει και απολαμβάνω αυτό που έχει γίνει με τον Γιάννο. Αφού μιλούσαμε με έναν φίλο μου ψυχολόγο και του έλεγα πως δεν ξέρω πως να διαχειριστώ αυτή την απότομη χαρά. Μου είπε πως επειδή στη ζωή μας δεν συμβαίνει πάντα αυτό, ζήσ’ το στο έπακρο και το απολαμβάνω μέχρι τώρα.

Με φοβίζει ακόμη μήπως ο ρόλος του Γιάννου με στιγματίσει. Δεν το κρύβω γιατί, όταν τελείωσε όλο αυτό το μπαμ, τα τηλέφωνα που δέχθηκα μετά ήταν πιο πολύ για ρόλους τέτοιος αν και θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω κάτι κωμικό στην τηλεόραση.

Έχουμε χαθεί λίγο γιατί τώρα εγώ δεν είχα γυρίσματα μέχρι να επιστρέψω και γω. Που θα επιστρέψω! Τέλη Ιουνίου έχω πάλι γυρίσματα, όμως, δεν θα πω τι για να μην χάσω τη δουλειά μου! Έχουν γίνει πολλά και από τον Γιάννο σίγουρα θα δείτε πράγματα που αφορούν κάποια μυστικά και κάποιες σκέψεις του που είναι γραμμένες σε ένα σημειωματάριο.

Σκεφτόμουν να παρατήσω την υποκριτική μέχρι που ήρθε η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες.”

Δες το σχετικό απόσπασμα και περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία τη συνέχεια της σειράς!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Γιάννης Στάνκογλου: Μίλησε για τις «Άγριες Μέλισσες» και την εφηβεία του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;