Μαγιό: Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να το πλύνεις σωστά
Έτσι θα πλύνεις σωστά το μαγιό σου!

Το καλοκαίρι έφτασε και ήρθε η ώρα να βγούμε όλοι στις παραλίες και να διασκεδάσουμε κάνοντας βουτιές. Γυρνώντας όμως πριν ή μετά το χαλαρωτικό μπάνιο, προκειμένου να φύγει η αλμύρα από το κορμί μας, θα πρέπει να πλύνουμε το μαγιό μας.

Πολλές φορές όμως δε γνωρίζουμε πώς πρέπει να πλένουμε το μαγιό μας και καταλήγουμε να το πλένουμε με λάθος τρόπο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χαλάει το μαγιό πιο γρήγορα, ενώ παράλληλα δεν καθαρίζεται σωστά.

Πώς πρέπει όμως να πλένουμε το μαγιό σωστά;

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα, κάθε φορά που θα πλένεις το μαγιό σου, και σίγουρα δε θα αντιμετωπίσεις ξανά κανένα πρόβλημα με το μαγιό σου!

  1. Αρχικά, θα πρέπει να το ξεπλύνεις καλά με νερό βρύσης. Αυτό καλό, αλλά όχι απαραίτητο, είναι να συμβαίνει και κάθε φορά που βγαίνεις από τη θάλασσα.
  2. Βάλε 1 κουταλάκι της σούπας απορρυπαντικό πάνω στο μαγιό, αφού το έχεις γυρίσει από την ανάποδη πλευρά, και άφησέ το για 10-15 λεπτά σε χλιαρό νερό να μουλιάσει.
  3. Έπειτα, ξέπλυνε το καλά με νερό της βρύσης, στύψε το πολύ απαλά και τοποθέτησέ το σε μία ευθεία επιφάνεια για να στεγνώσει. Καλό θα ήταν, όταν το απλώσεις για να στεγνώσει, να αποφύγεις τον ήλιο, αφού αυτό μπορεί να το κάνει να ξεθωριάσει ευκολότερα.

Δείτε επίσης: Ανοίγει ξανά το Bolivar Beach Bar

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;