Lost: 6 σειρές για σένα που ψάχνεις κάτι παρόμοιο
Αν το Lost είναι μία από τις αγαπημένες σου σειρές, τότε ίσως οι παρακάτω σειρές σε ενδιαφέρουν.

Το “Lost” είναι μία σειρά που συνδύασε με υπέροχο τρόπο φαντασία και περιπέτεια καταφέρνοντας να κερδίσει την αγάπη του κοινού από το 2004 ως το 2010. Αν και πολλοί φαν της σειράς απογοητεύτηκαν από το τέλος του Lost, δεν έχουν σταματήσει να αναζητούν σειρές σαν αυτή.

Για σένα που δε γνωρίζεις τι ακριβώς παίζει με το Lost και ίσως βρέθηκες εδώ κατά λάθος να σε ενημερώσουμε ότι η υπόθεση ξεκινάει όταν ένα αεροπλάνο που εκτελούσε την πτήση Σίδνεϋ – Λος Αντζελες πέφτει σε ένα νησί κάπου στον Ειρηνικό Ωκεανό. Από την πτώση 48 άτομα επέζησαν. Όμως τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται στο νησί. Το μόνο προφανές είναι ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι συνδέονται κατά κάποιον τρόπο κι ότι ο καθένας τους βρίσκεται εκεί για κάποιο συγκεκριμένο λόγο.

Η υπόθεση λοιπόν είναι ακούγεται (και είναι) πολύ ενδιαφέρουσα. Οπότε αν δεν έχεις δει το Lost σίγουρα αξίζει μία ευκαιρία. Αν πάλι το έχεις δει (ή και ξαναδεί), τότε μπορείς να επιλέξεις μία σειρά από τις παρακάτω.

1. Manifest

Μετά την προσγείωση από μια ταραγμένη αλλά τακτική πτήση, το πλήρωμα και οι επιβάτες της Montego Air Flight 828 ανακαλύπτουν πέντε χρόνια έχουν περάσει σε ό, τι φαινόταν σαν λίγες ώρες. Καθώς οι νέες πραγματικότητές τους γίνονται σαφείς, ξεδιπλώνεται ένα βαθύτερο μυστήριο και μερικοί από τους επιστρεφόμενους επιβάτες συνειδητοποιούν σύντομα ότι μπορεί να προορίζονται για κάτι μεγαλύτερο από όσο πίστευαν ποτέ.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

2. Fringe

Στο «Fringe» βλέπουμε μια σειρά από περίεργα φαινόμενα να συμβαίνουν σ’ όλο τον κόσμο. Ένα νεογέννητο ενηλικιώνεται με υπερβολικά γρήγορους ρυθμούς και τελικά πεθαίνει μέσα σε λίγες ώρες. Ένα λεωφορείο γεμάτο επιβάτες παγιδεύεται μέσα σε μια ουσία άγνωστης προέλευσης. Ανεξήγητα και ανησυχητικά φαινόμενα για τα οποία οι άνθρωποι αναζητούν τη λογική ερμηνεία τους. Η νεαρή Ολίβια Ντάναμ, πράκτορας του FBI και μέλος του ειδικού κλάδου «Fringe», συνεργάζεται με τον Δρ Γουόλτερ Μπίσοπ και τον γιο του Πίτερ γι’ αυτό το σκοπό.

3. Emergence

Η Τζο, αρχηγός της αστυνομίας, παίρνει ένα μικρό παιδί που βρίσκεται κοντά στο χώρο μιας μυστηριώδους συντριβής. Σύντομα όμως, ανακαλύπτει ότι το κορίτσι δεν έχει καμία μνήμη για το τι συνέβη ή ποια είναι. Η έρευνα για το ατύχημα συνεχίζεται ενώ άγνωστοι άνθρωποι κυνηγάνε το μικρό παιδί. Θα καταφέρει η Τζο να προστατέψει την οικογένειά της και το μικρό παιδί;

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;