Μαρία Ηλιάκη: Όσα είπε για τη σχέση της, τις φιλίες και την πιθανή επιστροφή της στην τηλεόραση
Όσα αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη για την προσωπική της ζωή και όχι μόνο.

Η Μαρία Ηλιάκη έχοντας πλέον εγκαταλείψει την τηλεόραση και έχοντας περάσει κάποιες σημαντικές δυσκολίες στη ζωή της βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με το Στέλιο Μανουσάκη, τις φιλίες στο πέρασμα του χρόνου και το αν θα επέστρεφε στην τηλεόραση.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Στέλιο Μανουσάκη η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για τη γνωριμία, πώς εν τέλει κατέληξαν να βρίσκονται σε σχέση και το πώς διατηρείται η σχέση τους ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ελβετία.

«Ο Στέλιος είναι ο σύντροφός μου. Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, αλλά δεν κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον. Γνωριζόμασταν κοινωνικά, γνώριζα τις αδερφές του που κάναμε παρέα αλλά δεν του έδινα πολλή σημασία, σχεδόν τον σνόμπαρα. Με κοιτούσε πάντα πάρα πολύ έντονα και αυτό με ενοχλούσε. Υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι λόγοι που έχουμε επιλέξει ένα σπίτι εδώ ένα σπίτι εκεί. Κάποια στιγμή θα πρέπει να παρθεί και μια απόφαση για το πού θα ζήσουμε, εμένα δεν με νοιάζει». 

Όσον αφορά τις φιλίες η Μαρία Ηλιάκη δήλωσε:

«Όταν αλλάζεις κι εσύ, φεύγουν και αρκετοί από δίπλα σου. Δεν έχω τους φίλους που είχα παλιά, έχω πολύ λιγότερους, κατ’ επιλογή μου όμως γιατί δεν συνεννοούμασταν πια, ήμασταν λίγο αλλού. Γιατί με είχαν συνηθίσει αλλιώς…». 

Τέλος στην ερώτηση για μία πιθανή επιστροφή στην τηλεόραση, η πρώην παρουσιάστρια δήλωσε:

«Δεν έχω αγωνία για την τηλεόραση, την σκέφτομαι μερικές φορές με μια νοσταλγία. Μου λείπει λίγο η καθημερινότητα της τηλεόρασης, αλλά είμαι καλά. Αν ήταν κάτι ωραίο θα ξαναγύριζα». 

Δείτε επίσης: Ευδοκία Ρουμελιώτη: Μίλησε για την παραλίγο υιοθεσία και τον θάνατο της μητέρας της

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;