Διονύσης - MasterChef 4: Συγκινούν τα τελευταία λόγια του πριν την αποχώρηση
Ο Διονύσης αποχώρησε από το MasterChef 4 και συγκίνησε αποκαλύπτοντας τα τελευταία λόγια του γιου του.

Το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 4 ήταν αρκετά συγκινητικό όχι μόνο γιατί μάθαμε επιτέλους την τελική εξάδα των ημιτελικών, αλλά και επειδή η αποχώρηση του Διονύση Πρώιου ήταν αρκετά συγκινητική.

Πιο συγκεκριμένα, ο Διονύσης λίγο πριν την αποχώρησή του από το MasterChef 4 συγκίνησε αποκαλύπτοντας τα τελευταία λόγια του γιου λίγο πριν τον θάνατό του. Ο Διονύσης λοιπόν δήλωσε:

“Ποτέ δεν θα σταματήσω να τον αναφέρω τον γιο μου σε όλα τα βήματα στη ζωή μου αυτός υπάρχει. Αυτός δε με αφήνει να στενοχωριέμαι. Αυτός είναι που έρχεται και με χτυπάει στην πλάτη και μου κάνει “προχώρα γέρε”. Εδώ είναι, παντού είναι και πάντα θα τον έχω δίπλα μου. Και ελπίζω να μη με αφήσει ποτέ. Ο γιος μου δε νομίζω να ήθελε να μπω στο MasterChef. Θα είχε μπει αυτός. Αλλά αγαπούσε την τέχνη μου και ό,τι έκανα. Τα τελευταία του λόγια και δε θα τα ξεχάσω ποτέ ήταν “είσαι ο καλύτερος πατέρας. Σε αγαπάω πατέρα, σε αγαπάω”. Η τελευταία εικόνα που έχω με τον γιο μου ήταν στο μαγαζί τον χειμώνα. Με αγκαλιάζει, με φιλάει στο μέτωπο. Φεύγει και ξαναγυρίζει και με φιλάει πάλι. Και μου λέει “είσαι ο καλύτερος πατέρας. Σε αγαπάω πατέρα, σε αγαπάω”. Είχαμε μια σχέση φοβερή. Μου έμαθε πάρα πολλά. Μόνο καλό μου έκανε σε αυτή τη ζωή. Και θα το έκανα και πάλι, ακόμη και αν συνέβαινε αυτό που συνέβη. Θα το έκανα και πάλι”.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα της αποχώρησης του Διονύση:

Δείτε επίσης: Μάρλεν Γρυντάκη: Από το MasterChef σε… πρακτορείο μοντέλων!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;