15 αποφθέγματα για το στυλ που πρέπει να γνωρίζεις και εσύ που δεν ασχολείσαι με τη μόδα
Το να μην ακολουθείς τις τάσεις της μόδας δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να ξέρεις και βασικά πράγματα για το στυλ.

Το να είσαι στιλάτος και να ακολουθείς τις τάσεις της μόδας είναι κάτι που δεν απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους. Κάποιοι δεν ενδιαφέρονται καθόλου για το τι επιβάλει η μόδα να φορέσεις και ακολουθούν ένα μοναδικό, δικό τους στυλ. Όμως, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου κάποια αποφθέγματα από σημαντικά πρόσωπα της μόδας που θα σε βοηθήσουν σε ότι επιλέγεις να ακολουθείς ως μόδα.

Είναι καλό ο καθένας να έχει ένα δικό του στυλ που να τον ξεχωρίζει από όλους τους υπόλοιπους. Πολλοί, όμως, δεν ακολουθούν ούτε πολύ βασικούς κανόνες που θα βοηθήσουν το στυλ τους να απογειωθεί.

Γι αυτό, εμείς βρήκαμε μερικά αποφθέγματα από ανθρώπους της μόδας που πρέπει να ξέρουμε όλοι. Ακόμα και αυτοί που δεν ασχολούμαστε με τη μόδα!

1. Christian Dior: “Το κούρεμα και το χτένισμα είναι τα πάντα. Τα καλύτερα ρούχα, τα πιο ακριβά κοσμήματα, η τελειότερη ομορφιά δεν μετράνε αν τα μαλλιά σου δεν είναι σωστά.”

2. Giorgio Armani: “Η κομψότητα δεν είναι το να κεντρίσεις το ενδιαφέρον κάποιου, είναι το να μείνεις χαραγμένος στη μνήμη του.”

3. Yves Saint- Laurent: “Για να είναι όμορφη, το μόνο που χρειάζεται μία γυναίκα είναι ένα μαύρο πουλόβερ, μία μαύρη φούστα και να είναι στα χέρια του άντρα που αγαπά.”

4. Christian Dior: “Το άρωμα μίας γυναίκας λέει περισσότερα για αυτή από ότι ο γραφικός της χαρακτήρας.”

5. Vivienne Westwood: “Τα παπούτσια πρέπει να έχουν πολύ ψηλά τακούνια και πλατφόρμες για να αναδεικνύουν σε κοινή θέα την γυναικεία ομορφιά.”

6. Giorgio Armani: “Πάντα σκεφτόμουν ότι το T-shirt ήταν το Α και το Ω στο λεξιλόγιο της μόδας.”

7. Yves Saint- Laurente: “Πάντα ευχόμουν να είχα εφεύρει τα τζιν: το πιο εντυπωσιακό, το πιο κομψό, το πιο χαλαρό και το πιο πρακτικό ρούχο. Περιέχουν έκφραση, σεμνότητα, σεξαπίλ, απλότητα- όλα τα πράγματα που αναζητώ στα ρούχα που φτιάχνω.”

8. Donna Karan: “Το μαύρο είναι η πιο σημαντική φορεσιά. Μπορεί να σε συντροφεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι safe επιλογή… και είναι ΠΑΝΤΑ σέξι.”

9. Coco Channel: “Όταν βάζεις αξεσουάρ, βγάλε το τελευταίο πράγμα που φόρεσες.”

10. Livia Firth: “Το πιο σημαντικό μήνυμα είναι, ότι πριν αγοράσεις κάτι κάνε στον εαυτό σου την ερώτηση: Θα το φορέσω πάνω από 30 φορές; Αν είναι απάντησε είναι ναι, τότε αγόρασε το. Αλλά, θα ξαφνιαστείς με το πόσες φορές η απάντηση θα είναι όχι.”

11. Karl Lagerfeld: “Οι φόρμες είναι ένα σημάδι ήττας. Έχεις χάσει τον έλεγχο της ζωής σου και, έτσι, αγόρασες φόρμες.”

12. Marc Jacobs: “Τα νεαρά κορίτσια πρέπει να μάθουν ότι το να είσαι σέξι, δεν έχει να κάνει με το πόσο γυμνός είσαι.”

13. Vivienne Westwood: “Αγόρασε λιγότερα, διάλεξε σωστά και κάνε το μόνος σου.”

14. Edith Head: ‘Το να φτιάχνεις μία σωστή ντουλάπα (συλλογή από ρούχα) είναι σαν να χτίζεις ένα σπίτι. Στην πραγματικότητα, πρέπει να το έχεις στο μυαλό σου έτσι γιατί είναι κάτι στο οποίο θα ζεις μέσα. Θα πρέπει να είναι άνετο και να σου ταιριάζει.”

15. Hubert de Givenchy: ‘Το φόρεμα πρέπει να ακολουθεί τον σωματότυπο της γυναίκας, και όχι το σώμα να ακολουθεί το σχήμα του φορέματος.”

Δες ακόμα: Marc Jacobs: «Βία δεν είναι το σπασμένο τζάμι. Οι περιουσίες μπορούν να αντικατασταθούν, οι ανθρώπινες ζωές όχι»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
22:00
0 - 0
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
0'
83 - 83
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
6'
23 - 20
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;